| Nieuws

Landal Travemünde: spiksplinternieuwe appartementen klaar voor uw vakantie!

Landal Travemünde wordt uitgebreid met een nieuw Waterfront bestaande uit luxe appartementen (met uitzicht op zee!) en comfortabele duinvilla's. Het nieuwe Waterfront is een aanvulling op de bestaande bungalows. Na de nieuwe appartementen aan de boulevard, volgen de nieuwe prachtige appartementen in de duinvilla’s!

Nieuw vanaf 2019: Duinvilla’s
Aan het Waterfront aan de jachthaven is een nieuw type accommodatie toegevoegd: U kunt nu de moderne appartementen in de prachtige duinvilla’s boeken!
Deze rustig gelegen accommodaties in het duinlandschap zijn uitermate populair en zijn voorzien van; grote ramen, wellnessbaden, veel licht hout, sauna en open terrassen en balkons.

Vanaf nu zijn de volgende accommodaties te boeken: 

Villa’s aan de boulevard: Appartement en penthouse
Sinds 2018 verhuren wij de moderne en luxe appartementen aan de havenpromenade. De appartementen zijn beschikbaar in de categorieën Comfort en Luxe. De luxe penthouses zijn gelegen op de bovenste verdieping. 

In de villa's aan de boulevard zijn deze accommodaties beschikbaar: 

Ontspanning aan zee
Het schiereiland Priwall is per veerboot bereikbaar. Het brede zandstrand biedt ruimte voor ontspanning, maar ook veel mogelijkheden voor watersporten. Tevens zijn er in de omgeving talloze recreatiemogelijkheden. En ook golfliefhebbers komen hier aan hun trekken, want in de buurt van het park liggen diverse golfbanen.