| Nieuws

Landal Travemünde: spiksplinternieuwe appartementen klaar voor uw vakantie!

Landal Travemünde wordt uitgebreid met een nieuw Waterfront bestaande uit luxe appartementen (met uitzicht op zee!) en comfortabele duinvilla's. Het nieuwe Waterfront is een aanvulling op de bestaande bungalows. Na de nieuwe appartementen aan de boulevard en in de duinvilla's, volgen de nieuwe prachtige appartementen in de passatvilla’s!

NIEUW: Passatvilla's aan de jachthafen
De nieuwe Passatvilla’s op de eerste rij van de jachthaven bieden een bijzondere vakantie-ervaring op een exclusieve locatie. De accommodaties zijn het resultaat van een architectuurwedstrijd en zijn een echte blikvanger. Deze rode gebouwen zweven zo'n acht meter boven het water. Naast de gebruikelijke luxe faciliteiten – waaronder een open haard en regendouche – en de speciaal voor vakantiewoningen ontworpen indeling, geniet u van een uniek panoramisch uitzicht op het water.


Duinvilla’s
Deze rustig gelegen accommodaties in het duinlandschap zijn uitermate populair en zijn voorzien van; grote ramen, wellnessbaden, veel licht hout, sauna en open terrassen en balkons.

In de duinvilla's zijn de volgende accommodaties beschikbaar: 
Villa’s aan de boulevard: Appartement en penthouse

Sinds 2018 verhuren wij de moderne en luxe appartementen aan de havenpromenade. De appartementen zijn beschikbaar in de categorieën Comfort en Luxe. De luxe penthouses zijn gelegen op de bovenste verdieping. 

In de villa's aan de boulevard zijn deze accommodaties beschikbaar: 

Ontspanning aan zee

Het schiereiland Priwall is per veerboot bereikbaar. Het brede zandstrand biedt ruimte voor ontspanning, maar ook veel mogelijkheden voor watersporten. Tevens zijn er in de omgeving talloze recreatiemogelijkheden. En ook golfliefhebbers komen hier aan hun trekken, want in de buurt van het park liggen diverse golfbanen.