| Nieuws

Vernieuwde speeltuin en restaurants bij Landal Stroombroek

Plezier voor iedereen, daar draait het om bij Landal Stroombroek. Met een uitbreiding van de speeltuin en vernieuwde restaurant op het park, hebben de kids de grootste pret en kunt u heerlijk genieten van onder andere culinaire gerechten in een sfeervolle ambiance.

Speeltuin
De speeltuin is uitgebreid voor nog meer speelplezier. Leeftijd speelt geen rol, want in de nieuwe thematische speeltuin staan actieve speeltoestellen welke toegankelijk zijn voor drie leeftijdscategorieën. Laat hangend, glijdend of klimmend al jouw gave trucjes zien. Er is voor ieder wat wils!

Lounge terras
U kunt op het nieuwe loungeterras van Restaurant Timber’s genieten van een verzorgd ontbijt, een drankje bij de openhaard of van een smakelijk diner met een prachtig uitzicht op het meer.

Saunarestaurant
Het saunarestaurant is compleet vernieuwd! Het restaurant heeft een modern interieur in Scandinavische loungestijl en nieuwe menukaarten. Om uw dag compleet te maken, heeft u in het restaurant keuze uit lichte gezonde gerechten zoals salades, pokebowls en proeverijplanken. Zo kunt u samen bijkomen met een heerlijk dagje wellness.

Gratis toegang Palestra
Tijdens uw verblijf op Landal Stroombroek genieten van pure ontspanning bij Palestra beauty & wellness? Als gast krijgt u tijdens uw verblijf gratis toegang tot de saunafaciliteiten. Na een wandeling in de omgeving ontspannen in de sauna of genieten van een massage? Dat is pas samen genieten!

Uw verblijf bij Landal GreenParks

Combineer een bezoek aan de nieuwe speeltuin of een rustgevend dagje wellness met een verblijf op Landal Stroombroek