| Nieuws

Vernieuwing Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed ’t Loo heeft een periode van vernieuwing doorgemaakt en is nog vol aan het vernieuwen. Naast renovatie van bungalows die in mei 2019 zijn afgerond zijn ook de algemene faciliteiten gerenoveerd.

Het Atelier
In het Atelier draait het om lekker creatief bezig zijn. Met een van de bouwpakketten van hout bijvoorbeeld. Zet een vogelhuisje of insectenhotel in elkaar. Maak een 3D puzzel of ontwerp zelf iets moois. Ook leuk om te doen is het maken van figuren of letters met het figuurzagen en schuimsnijden.

Newborn bungalows
Op het park zijn o.a. Newborn bungalows te vinden. Voor kersverse ouders is de eerste vakantie met hun baby best een uitdaging en zelfs een beetje spannend. Een fijne accommodatie die van alle gemakken is voorzien én helemaal is ingesteld op een verblijf met een jonge kinderen is dan ideaal en maakt het inpakken lekker makkelijk. De speciale babybungalows bieden alles wat nodig is voor een onbezorgde vakantie of een relaxed weekendje weg. Niet alleen alle noodzakelijke faciliteiten, zoals een babybox, flessenwarmer, videobabyfoon, babybadje en traphekjes maken de accommodatie babyproof. Ook aan voorzieningen als kindveilige stopcontacten, kindersloten op de onderste kasten van de keuken en decoratie die aansluit aan op de belevingswereld van het kind is gedacht.

Vernieuwde restaurants
Zo bent u vanaf heden van harte welkom in ons nieuwe restaurant Pizza Limone. U wordt in deze nieuwe Italiaanse eetgelegenheid gastvrij verwelkomd door een van onze hosts. Bestel een lekkere pizza, pasta of een heerlijk Italiaans dessert. In de nieuwe Brasserie bent u welkom voor koffie met taart, lunch aan het water of lang tafelen tijdens het diner, kortom wij zijn de gehele dag geopend.

Parkshop
De Parkshop voor uw dagelijks verse broodjes en boodschappen heeft ook een totale make over gekregen en biedt alles waar u tijdens uw vakantie naar op zoek bent. De vernieuwde Snackbar is er nog steeds voor de lekkerste afhaalmaaltijden en snacks.

Bowlingbaan
De bowlingbaan compleet voorzien van led licht is een flitsend uitje tijdens uw vakantie. De bowlingbaan kan speciaal worden afgesteld voor kinderen.

Parkplaza
Daarnaast heeft de Parkplaza een make over gekregen waar u kunt genieten van een kopje koffie, kortom een heerlijke plek om even te genieten.

Wilt u meer weten over de impact van de verbouwing? Of wilt u een kijkje komen nemen op Landal Landgoed 't Loo. Neem gerust contact op met onze receptie via tel. +31-(0)525 63 70 00.