| Nieuws

Landal De Vers heeft nieuwe bungalows

Landal De Vers, een bosrijk familiepark op de grens van Brabant en Limburg, bouwt momenteel 45 nieuwe, sfeervolle bungalows met een hoog niveau van comfort. Daarnaast zijn er dit voorjaar al 20 2-persoons woningen gerenoveerd. Daarvan zijn 12 woningen gerenoveerd tot luxe 2-persoons woningen en de andere acht zijn 2-persoons comfort woningen.

Komende winter worden er 36 2-4 persoonswoningen afgebroken. Er komen 18 breed toegankelijke gelijkvloerse 4-persoons woningen voor terug. Daarnaast komen er nog 12 4-persoons geschakelde woningen met een verdieping.

Duurzaam bouwen
In de 45 nieuwe bungalows zijn de meest actuele inzichten op het gebied van duurzaamheid toegepast, zowel in materiaalkeuze, isolatienormen en energiezuinige installaties.

Nieuw interieur en ruimere indeling
De reeds gerealiseerde 12 luxe 2-persoons woningen hebben een sauna, IR-sunshower en pelletkachel. De woningen zijn voorzien van nieuw interieur. Ook de andere 8 2-persoons woningen krijgen een volledig nieuw interieur.

Een geschikte woning voor iedereen
De 30 nieuw te bouwen 4-persoons woningen worden comfort types met ruime vertrekken en van alle gemakken voorzien. De gelijkvloerse variant is onder andere geschikt voor gasten die slecht ter been zijn. Door de ruime opzet is deze woning ook geschikt voor mindervaliden. Daarnaast is een eigen overkapping in deze variant standaard.

Uw verblijf bij Landal GreenParks
De 6- en 8-persoons woningen kunnen inmiddels worden geboekt. De nieuw te bouwen 4-persoons woningen zullen in het voorjaar van 2019 boekbaar zijn. Ontdek de activiteiten in Brabant en Limburg.