| Nieuws

Waldrutschenpark Golm

Wandelen en glijden – de perfecte combinatie voor een gevarieerde familietrip. Eind september 2017 is het unieke Waldschutschenpark Golm geopend. Zeven verschillende glijbanen en een nieuwe wandelroute van drie kilometer lang van Matschwitz naar Latschau. De bosglijbanen met een diameter van 80 centimeter verkorten de weg naar de vallei en beloven veel plezier terwijl u naar beneden loopt.

Glijden en wandelen voor de hele familie
De roestvrijstalen glijbanen zijn overdekt, zodat zelfs bij lichte regenval of onzekere weersvoorspelling een bezoek kan worden gepland. De lengte van de glijbanen varieert van 30 tot 60 meter, en deze hebben een totale lengte van 380 meter lang. Dit is uniek in Europa! Kinderen vanaf zes jaar en ouder kunnen van deze unieke ervaring genieten. Met een dagkaartje is het mogelijk om onbeperkt gebruik te maken van de glijbanen en de liften. Tussen de glijbanen door zijn er ook leuke rustplaatsen, bijvoorbeeld om een hapje te eten of om op adem te komen, voordat u naar de volgende glijbaan gaat. Als u geen zin heeft om te glijden, kunt u ook het nieuwe wandelpad langs de glijbanen gebruiken.

Uw verblijf bij Landal GreenParks
Bezoek het nieuwe Waldrutschenpark tijdens uw verblijf in Vorarlberg. Ontdek onze parken Landal Brandnertal, Landal Chalet Matin of Landal Hochmontafon.

Meer informatie? Klik hier.