Betaalprocedure

Op het moment dat je het boekingsproces hebt doorlopen, krijg je een controlepagina met de boekingsgegevens. Wanneer deze gegevens
correct zijn, kun je de reservering vastleggen door op de zogenoemde button te drukken en kom je in het betaalproces. Hier vindt de betaling plaats. Bij Landal GreenParks kun je op onderstaande manieren betalen.

Veilig online betalen

Voor Landal GreenParks is veiligheid erg belangrijk. Wij behandelen jouw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Wij verzorgen dit voor je door: 
  • samenwerking met een betrouwbare partner als Ogone.
  • gebruikmaking van een beveiligde omgeving voor het betaalgedeelte; een zogenaamde Secure Socket Layer (SSL)* om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via internet. Je kunt dit zien door het verschijnen van een hangslotje rechtsonder in je scherm op het moment dat je in het online betaalgedeelte bent.
*SSL is een industriestandaard die wordt ondersteund door de meeste browsers waaronder Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, en andere populaire web browsers, zoals Google Chrome en Apple Safari. Wij gebruiken het om jouw creditcard of andere betaalgegevens, naam, adres en andere persoonlijke informatie volledig versleuteld (encrypted) over internet te verzenden zonder dat een andere persoon achter deze gegevens kan komen.

Creditcard betalingen

Je kunt jouw creditcard gegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij accepteren: 
  • Mastercard 
  • Visa

PayPal

Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. Om te betalen is alleen een e-mailadres en een account bij PayPal nodig. Betalingen kunnen veilig en gemakkelijk gedaan worden vanaf
een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

(alleen bij online reserveringen, 0 - 56 dagen voor aankomst)

PayPal

Sofort banking via Klarna

Sofort banking is een veilig online betaalsysteem en onderdeel van Klarna. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door Sofort banking automatisch de verbinding tot stand gebracht met jouw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden.

Meer over DIRECTebanking

iDEAL

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het boekproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je
eigen bank, waaronder 
  • ABN Amro 
  • Friesland Bank  
  • ING 
  • Rabobank 
  • SNS Bank

(alleen online)

Meer over iDEAL

Bankoverschrijving

Je kunt het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN rekeningnummer: NL77RABO 0192332015, BIC: RABONL2U  t.n.v. Landal GreenParks te Zwolle.

Vergeet niet het reserveringsnummer te vermelden. Zo kunnen wij de betaling snel en correct afhandelen.

Een overboeking kan een verwerkingstijd van 3 werkdagen hebben, houd hier rekening mee zodat wij het geld tijdig, voor de vervaldatum, van je ontvangen.

Cadeaucheque

Je kunt bij een telefonische reservering aangeven dat je in het bezit bent van een cadeaucheque. De waarde van de cheque wordt in mindering gebracht op de factuur. Bij aankomst op het park kun je de cheque inleveren. De Landal cadeaucheque kun je niet online verzilveren.
Cadeaucheques