Betaalprocedure

Op het moment dat u het boekingsproces heeft doorlopen, krijgt u een controlepagina met de boekingsgegevens. Wanneer deze gegevens
correct zijn, kunt u de reservering vastleggen door op de zogenoemde
button te drukken en komt u in het betaalproces. Hier vindt de betaling plaats. Bij Landal GreenParks kunt u op onderstaande manieren betalen.
Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de diverse betaalmethoden.
Let op: Als u meerdere accommodaties boekt, wordt de stap betalen overgeslagen. U kunt alleen middels bankoverschrijving betalen.

Veilig online betalen

Voor Landal GreenParks is veiligheid erg belangrijk. Wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Wij verzorgen dit voor u door: 
  • samenwerking met een betrouwbare partner als Ogone.
  • gebruikmaking van een beveiligde omgeving voor het betaalgedeelte; een zogenaamde Secure Socket Layer (SSL)* om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via internet. U kunt dit zien door het verschijnen van een hangslotje rechtsonder in uw scherm op het moment dat in u het online betaalgedeelte bent.
*SSL is een industriestandaard die wordt ondersteund door de meeste browsers waaronder Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, en andere populaire web browsers, zoals Google Chrome en Apple Safari. Wij gebruiken het om uw creditcard of andere betaalgegevens, naam, adres en andere persoonlijke informatie volledig versleuteld (encrypted) over internet te verzenden zonder dat een andere persoon achter deze gegevens kan komen.

Creditcard betalingen

U kunt uw creditcard gegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcard organisatie voor een correcte afhandeling. Wij accepteren: 
  • Mastercard 
  • Visa
Meer over betalen met een creditcard

PayPal

Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. Om te betalen is alleen een e-mailadres en een account bij PayPal nodig. Betalingen kunnen veilig en gemakkelijk gedaan worden vanaf
een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

(alleen bij online reserveringen, 0 - 56 dagen voor aankomst)

PayPal

Sofort banking via Klarna

Sofort banking is een veilig online betaalsysteem en onderdeel van Klarna. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door Sofort banking automatisch de verbinding tot stand gebracht met uw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden.

Meer over DIRECTebanking

iDEAL

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het boekproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw
eigen bank, waaronder 
  • ABN Amro 
  • Friesland Bank  
  • ING 
  • Rabobank 
  • SNS Bank

(alleen online)

Meer over iDEAL

Bankoverschrijving

U kunt het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN rekeningnummer: NL77RABO 0192332015, BIC: RABONL2U  t.n.v. Landal GreenParks te Zwolle.

Vergeet niet uw reserveringsnummer te vermelden. Zo kunnen wij de betaling snel en correct afhandelen.

Cadeaucheque

U kunt bij een telefonische reservering aangeven dat u in het bezit bent van een cadeaucheque. De waarde van de cheque wordt in mindering gebracht op de factuur. Bij aankomst op het park kunt u de cheque inleveren. De Landal cadeaucheque kunt u niet online verzilveren.
Cadeaucheques