Schade melden

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen, waardoor je aanspraak wilt maken op de annuleringsverzekering. Dit noemen we een schademelding.

Wat moet je doen? 
Neem direct contact op met Europ Assistance:
Heb jij een annuleringsverzekering afgesloten in 2018?

Annuleringsverzekering

De vakantie door omstandigheden annuleren is niet fijn maar gelukkig kun je je tegen diverse annuleringskosten verzekeren met een annuleringsverzekering. In samenwerking met Europ Assistance biedt Landal GreenParks een voordelige annuleringsverzekering aan. Zo ben je goed verzekerd tegen een scherp tarief. Sluit de verzekering eenvoudig af tijdens de reservering.

Kosten annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering wordt afgesloten voor alle gasten die in dezelfde accommodatie verblijven.

De kosten voor de annuleringsverzekering zijn:
  • € 29 voor een weekend/midweek
  • € 37,50 voor een week
  • € 1,30 per nacht per campingplaats
Je kunt een verzekering tot 14 dagen na reservering afsluiten. Deze is alleen mogelijk voor aankomsten die 30 dagen of verder in de toekomst liggen. Bij aankomsten binnen 30 dagen kan een verzekering alleen tijdens het boeken afgesloten worden. 
De kosten als je geen annuleringsverzekering afsluit:
De kosten in geval van annuleren zijn tot 30 dagen vóór aankomst 30% van de totale reissom en bij annulering vanaf de 30e dag voor aankomst 100%.

Annuleringsverzekering afsluiten?
Dit kun je gemakkelijk zelf doen in het Mijn Landal account onder Extra’s. Voeg hier je annuleringsverzekering toe.
 

Verzekering afsluiten

Deze verzekering sluit je eenvoudig online af, door bij de reservering aan te geven dat je een annuleringsverzekering wilt afsluiten. De dekking van de verzekering begint zodra de premie is betaald. De reserveringsbevestiging is ook het bewijs van verzekering. Bekijk voor meer informatie de voorwaarden annuleringsverzekering en het dekkingsoverzicht.

Heb je een annuleringsverzekering afgesloten in 2018? Bekijk hier de annuleringsvoorwaarden van de Europeesche.