Sport en spel

Op Landal Barton Pines neemt u deel aan de activiteit die bij u past. Ga op (begeleid) kajakavontuur, ontdek de prachtige ondergrondse grotten uit het stenen tijdperk of durf de afdaling aan van acht huiveringwekkende glijbanen in het grootste openluchtwaterpark van het Verenigd Koninkrijk. 

Eropuit!

  • Reach Outdoors
  • Sea Kayak Devon
  • Kents Cavern
  • Splashdown Quaywest
  • Scadson Woods Bike Park
 

Reach Outdoors

Reach Outdoors is een verrassend en spannend buitenavontuur voor jong en oud. Verken de grotten en ervaar de kustlijn van Devonshire op een wel heel spannende manier. Spring onder begeleiding van goedgetrainde instructeurs van grote hoogte de zee in, en het avontuur kan beginnen.

Sea Kayak Devon

Ga voor een unieke uitzicht op de Engelse Rivièra en maak een kajaktocht waarbij u de fascinerende zeegrotten en geheime baaien ontdekt. Dichter bij de geheimen van de zee komt u niet! 

Scadson Woods Bike Park

Dit speciaal aangelegde mountainbikeparcours nodigt wielerliefhebbers van alle niveaus uit voor een ritje over vijf afdalingen van verschillende moeilijkheidsgraden. Het parcours is professioneel opgezet en snijdt zorgvuldig door het landschap, zonder de leefomgeving van dieren of wilde bloemen te verstoren.