Kids

Tijdens deze vakantie hoeven uw kinderen zich geen moment te vervelen! Naast de vele speeluren op het strand kunt u ze kennis laten maken met verschillende watersporten aan de kust. Of leer ze alles van de Maeslantkering tijdens een cultureel tripje in Hoek van Holland.

Klimmen

Neem uw kinderen eens mee naar De Klimmuur in Den-Haag. Hier is er
een uitgebreide keuze aan klimmuren voor kids. Heeft uw kind nog nooit geklommen? Volg dan een introductieles waarbij je onder begeleiding kennis maakt met de klimsport!

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen. Deel samen hun creatie via #OntdekLandal en maak kans op een verblijf in een échte boomhut op Landal Miggelenberg.

Omgeving

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland is een ideaal vertrekpunt voor een dagje uit. Ga met de hele familie naar Drievliet of kom oog in oog te staan met de haaien in Sea Life Scheveningen. Duik in de historie en breng een bezoek aan het oude Fort Hoek van Holland. Of wat dacht u van een stedenbezoek aan Rotterdam, Den Haag of Delft?
Omgevingstips