Wandelen en fietsen

Na een heerlijk ontbijt met verse broodjes en koffie maakt u een gezellige wandeling langs het strand of door de duinen. Geniet van de frisse zeelucht. Of huur een fiets en ga die vele fietskilometers tegemoet! Het park is het perfecte startpunt om Zuid-Holland beter te leren kennen.

Wandelen

Tijdens uw verblijf bij Landal Beach Villa’s Hoek van Holland bevindt u zich in een omgeving met kassen, bossen, duinen, strand en natuurlijk zee. Wandel langs kenmerkende gebieden als het Roomse Duin, de Hoekse Bosjes, het Staelduinsebos en het Vinetaduin. Of loop de historische route langs verschillende bezienswaardigheden, zoals het Fort, de Pier en de Troposcatter.

Fietsen

Rond Hoek van Holland zijn diverse fietsroutes uitgezet die u leiden langs de duinen, kassen en groene- en fruitstalletjes. Tip: neem kleingeld mee, in de meeste gevallen is er geen wisselgeld aanwezig. Door de duinen is bovendien een nieuw fietspad aangelegd dat u voert naar Scheveningen, genaamd de Noordzee route. Door het gladde asfalt is het ook geschikt om te skeeleren
en skaten.