Voor echte optimisten

Jong en oud genieten op het Zuidlaardermeer van de waterpret. Leren surfen of zeilen, ga de uitdaging aan! Heeft u al ervaring met de zeilsport? Huur dan een zeilboot om op eigen houtje het water op te gaan.

Zeilen of surfen?

Leer het bij Zeilschool Zuidlaardermeer. Onder begeleiding van ervaren instructeurs volgt u een zeil- of surfles. Met de modernste materialen van de zeilschool leert u alles over de sport. De kids stappen in een optimist en leren zeilen in een groep. Kiest u liever voor een privé-les? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Hier vindt u actuele prijzen en meer informatie.

Zeilkamp voor uw kids

De kids leren zeilen bij Zeilschool Zuidlaardermeer en beleven een onvergetelijke tijd en op Landal De Bloemert geniet u samen van een heerlijke vakantie. Vanaf de kant kijkt u trots toe hoe uw kids leren zeilen.

Voorwaarden

  • Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij Zeilschool Zuidlaardermeer via tel. 050-409 23 79. 
  • U kunt uw kids ook direct online inschrijven. Vermeld dan op de laatste pagina in het veld 'Bijzonderheden' het reserveringsnummer van uw accommodatie, welke u van ons heeft ontvangen. De zeilschool zal dan uw korting verwerken.   

Huur een boot

Maakt u liever een ontspannen tochtje over het water? Bij de zeilschool kunt u een boot huren om het Zuidlaardermeer te verkennen. Kies voor een zeilboot, motorboot, waterfiets, kano, surfplank of SUP plank. Voor prijzen en informatie kunt u terecht op de website van Zeilschool Zuidlaardermeer.