Exotic Garden

Terwijl de kids zich uitleven in het subtropisch zwemparadijs trekt u zich even terug voor wat ontspanning in de Exotic Garden. Kom tot rust in de whirlpool, neem een kruidenbad of werk aan uw kleurtje onder de snelbruiner. In de infraroodcabine doet u uw ogen even dicht en geniet u van het moment.

Faciliteiten

Stoomcabines

Waan u in het oude Tukije en geniet twaalf minuten lang van een heerlijk stoombad. De cabine wordt gevuld met stoom van zo'n 40° tot 45° Celsius. Om u een nog sensationeler gevoel te geven, wordt er een eucalyptus milk toegevoegd. Dit is een melkachtige vloeistof met natuurlijke oliën. Om u een lekker fris gevoel te geven, eindigt u de stoomcabine met een lauwwarme douche.

Infraroodcabines

Kom helemaal tot rust in de infraroodcabine. Bij een temperatuur van 45° Celsius, ontspant u door de infraroodstralen. De infraroodcabine is een milde warme ruimte.

Kruidenbaden

Verkwikkend en verfrissend is een kruidenbad zeker. Het dennenextract dat aan het bubbelende water wordt toegevoegd, zorgt voor een antiseptische en verkwikkende werking. Het op basis van natuurlijke oliën vervaardigde extract kalmeert, bevordert de nachtrust en verlicht het ademhalen. Na afloop voelt u zich 10 jaar jonger.

Snelbruiner

Wilt u een lekker zomers kleurtje? Maak dan gebruik van de snelbruiner. Afhankelijk van een persoonlijke huidanalyse kunt u 4, 8 of 12 minuten genieten van de heerlijke warmte. Door de werking van het ultraviolet licht, krijgt u snel een bruine tint.

Prijzen

Faciliteiten  Prijs (per keer)
Snelbruiners (4 minuten)                      € 2,50
Infraroodcabines € 3
Stoomcabines € 3
Kruidenbaden € 3