Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of ga op pad met een picknickmand achterop de fiets. Verken de omgeving en ontdek het groen van de natuur. Wandelend of op de fiets geniet u van de frisse lucht in het bos en op de heide. Landal De Veluwse Hoevegaerde is omringd door grenzeloze kilometers natuur.

Vanuit uw vrijstaande boerderij zo de bossen in. Of u nu houdt van fietsen of wandelen, Landal De Veluwse Hoevegaerde is de perfecte uitvalsbasis om de bossen en heide in de omgeving te ontdekken. Vanaf het park fietst of wandelt u kilometers natuurschoon tegemoet. Volbreng met zijn tweetjes of met het hele gezin één van de vele fiets- en wandelroutes op de Veluwe.

Trek uw wandelschoenen aan en wandel vanuit uw boerderij zo de natuur in. Maak een wandeling naar Landgoed Schovenhorst. Ontdek hier de geheimen van de ‘wonderebomenwereld’. Deze bomentuinen bieden voor ieder wat wils. Van architectuur, natuur en kunst tot spelen en ravotten voor de kleine gasten.

Als u liever met de fiets de natuur in trekt, zijn er verschillende fietsroutes mogelijk op de Veluwe. Met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit. U maakt de route dan zo lang of zo kort als u wenst. Ontdek de onbegrensde natuur in de omgeving van het park. 

Na een actieve dag kunt u culinair genieten in Restaurant NEW Life of heerlijk gourmetten in uw eigen bungalow.

Tip: huur een fiets

Klaar om de natuur in te gaan? U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen. Op het park kunt u namelijk dames-, heren- en kinderfietsen huren, maar ook kinderzitjes, e-bikes en bolderwagens. De kids vermaken zich op de skelters.
Online fietsen reserveren