Wandelen en fietsen

Trek je wandelschoenen aan of ga op pad met een picknickmand achterop de fiets. Verken de omgeving en ontdek het groen van de natuur. Wandelend of op de fiets geniet je van de frisse lucht in het bos en op de heide. Landal De Veluwse Hoevegaerde is omringd door grenzeloze kilometers natuur.

Vanuit jouw vrijstaande boerderij zo de bossen in. Of je nu houdt van fietsen of wandelen, Landal De Veluwse Hoevegaerde is de perfecte uitvalsbasis om de bossen en heide in de omgeving te ontdekken. Vanaf het park fiets of wandel je kilometers natuurschoon tegemoet. Volbreng met zijn tweetjes of met het hele gezin één van de vele fiets- en wandelroutes op de Veluwe.

Trek je wandelschoenen aan en wandel vanuit jouw boerderij zo de natuur in. Maak een wandeling naar Landgoed Schovenhorst. Ontdek hier de geheimen van de ‘wonderebomenwereld’. Deze bomentuinen bieden voor ieder wat wils. Van architectuur, natuur en kunst tot spelen en ravotten voor de kleine gasten.

Als je liever met de fiets de natuur in trekt, zijn er verschillende fietsroutes mogelijk op de Veluwe. Met het fietsroutenetwerk stippelt je jouw eigen fietstocht uit. Jij maakt de route dan zo lang of zo kort als je wenst. Ontdek de onbegrensde natuur in de omgeving van het park. 

Na een actieve dag kun je culinair genieten in Restaurant NEW Life of heerlijk gourmetten in jouw eigen bungalow.

Tip: huur een fiets

Klaar om de natuur in te gaan? Je hoeft je eigen fiets niet mee te nemen. Op het park kun je namelijk dames-, heren- en kinderfietsen huren, maar ook kinderzitjes, e-bikes en bolderwagens. De kids vermaken zich op de skelters.
Online fietsen reserveren