Eten en drinken

Laat het je aan niets ontbreken tijdens jouw vakantie. Schuif aan bij de gezellige restaurants in de omgeving, zoals Loetje of Jansen & Jansen in Gorssel. De druiven van wijngaard de Zessprong groeien bijna in de achtertuin van het park. Volg een rondleiding en … vergeet niet de wijn te proeven.

Vernieuwd: mini-ParkShop

Wie graag iets lekkers uit de omgeving proeft, is van harte welkom in de mini-ParkShop in het centrumgebouw. Ook loop je hier binnen voor een aantal essentiële boodschappen die je nog wel eens vergeet mee te nemen. Handig! 
 

Restaurants in de omgeving

Laat het je aan niets ontbreken tijdens jouw vakantie. Schuif aan bij één van de gezellige restaurants in de omgeving. Tijdens jouw verblijf is het een aanrader om langs te gaan bij Loetje in Gorssel. Of schuif aan voor een culinaire belevenis bij restaurant Bij Jansen & Jansen in Gorssel.

Wijn uit de Achterhoek

De druiven van wijngaard de Zessprong in Joppe groeien bijna in de achtertuin van het park. Ga mee met een rondleiding en sluit af met een proeverij van de wijnen en andere streekproducten. Dat is pas genieten!
Wijngaard de Zessprong