Wandelen en fietsen

Na een stevig ontbijt met verse broodjes ben je klaar voor een nieuwe dag. Ga eropuit in de omgeving en ontdek de natuur, genietend van de frisse lucht. Landal De Vlinderhoeve is omringd door oneindig veel kilometers wandel- en fietspaden.

Welke fietsroute vandaag?

Of je nu een sportieve wielrenner, mountainbiker of een recreatieve fietser bent, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met het fietsroutenetwerk stippel je zelf een fietstocht uit en maak je de route zo lang als jij wenst. Fiets rond de Gorsselse Heide, door de bossen naar Lochem of ga naar de leuke terrasjes in Zutphen.

Wandelschoenen meenemen

Vanaf het park starten verschillende wandelroutes. Loop door de oude bossen naar landgoed Dorth en snuif de frisse lucht op. Het is alsof de tijd hier stil heeft gestaan. Slenter over de Gorsselse heide en als de benen moe gewandeld zijn, is een pauze bij bosrestaurant De Zevensprong aan te raden.

Tip: Fietsverhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doe je natuurlijk met een van onze huurfietsen. Op Landal De Vlinderhoeve is het mogelijk om dames-, heren- en kinderfietsen te huren, maar ook elektrische fietsen. We maken het je graag gemakkelijk!