Welkom op Landal Dunimar

In het hart van de Bollenstreek, vlakbij de badplaatsen Noordwijk en Zandvoort, ligt het vakantiepark Landal Dunimar. Lekker uitwaaien op het Noordwijkerstrand of ongestoord wandelen, fietsen of paardrijden door het lange duin- en bosgebied. Rustzoekers kunnen terecht in Nationaal Park Kennemerland en de Kagerplassen. Bent u meer geïnteresseerd in een stedenbezoek? Historisch Haarlem, studentenstad Leiden en de culturele hoofdstad Amsterdam liggen op een steenworp afstand van het vakantiepark. Na een heerlijk dagje uit of een uitgebreide strandwandeling, kunt u lekker bijkomen in uw gezellige accommodatie met mediterrane uitstraling in Noordwijkerhout. Hier komt u helemaal tot rust.

Mediterraanse sferen

Van de Keukenhof tot het Noordwijkerstrand; bij Landal Dunimar kunt u alle kanten op. Fietsen door de duinen en uitwaaien op het strand. Kom weer tot rust in uw bungalow met mediterrane uitstraling.
  • 90 geschakelde bungalows
  • Dichtbij het Noordwijkerstrand
  • Grenzend aan natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingduinen
Alle faciliteiten

De perfecte uitvalsbasis

In het hart van de kleurrijke Bollenstreek, dicht bij de kust, vindt u Landal Dunimar met volop vertier in de omgeving. Samen of met het gezin bezoekt u studentenstad Leiden en historisch Haarlem. Maak een dagtripje naar Linnaeushof of KidsZoo. Na een actieve dag is het heerlijk bijkomen op het park.
Alles in de omgeving

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Dunimar

Beleef de kleurrijke Bollenstreek

Stap op de fiets en verken de prachtige Bollenstreek. Op het park huurt u gemakkelijk een dames- of herenfiets. En er is nog meer te beleven! Bezoek bijvoorbeeld De Keukenhof van 21 maart tot en met 19 mei 2019. Dit prachtige lentepark staat dit jaar helemaal in het teken van de bloemenromantiek. Verheugt u zich op de bloemenpracht! 

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Dunimar is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving.
Lees meer over de Green Key certificering