Wandelen en fietsen

Met z’n tweetjes uitwaaien op het strand van Noordwijkerhout of ongestoord wandelen door het uitgestrekte duin- en bosgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Stap op de fiets en verken de kleurrijke bollenstreek. Op het park huurt u gemakkelijk een dames- of herenfiets. Kilometers prachtige natuur liggen op u te wachten.

De Amsterdamse Waterleidingduinen

Grenzend aan het park vindt u de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit prachtige duinlandschap van ca. 3400 ha vormt het bewijs dat natuur en het zuiveren van water prima samen gaan. Ontdek dit uitgestrekte gebied met één van de vele mooie wandelroutes. Of doe een leuke excursie onder leiding van de boswachter, grote kans dat u een damhert tegenkomt. In dit wandelgebied is het niet toegestaan om uw hond mee te nemen.

Tip: fietsverhuur op het park

U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen om tijdens uw verblijf de omgeving van het park te verkennen. Op Landal Dunimar is het mogelijk om dames-, heren- en kinderfietsen te huren, maar ook skelters en elektrische fietsen. We maken het u graag gemakkelijk!

Fietsen in de Bollenstreek

De Bollenstreek kenmerkt zich door historische monumenten, knusse dorpjes, vaarten en natuurlijk haar bloemenpracht. In het voorjaar wordt u overweldigd door de kleurenpracht als de bollenvelden in bloei staan. Maak onderweg een stop bij de Keukenhof in Lisse. Maar ook in de andere jaargetijden zijn er verschillende routes die u langs prachtige landschappen voeren.