Wandelen en fietsen

Wakker worden, een nieuwe dag is aangebroken. Samen eropuit om te genieten in de frisse buitenlucht. Stap op de mountainbike of de fiets en maak een prachtige tocht langs de heidevelden, veengebieden en door Drentse Bossen. Of verken het omgevallen bomenbos te voet met de kids.

Fietsen

Ontdek het prachtige landschap van De Hondsrug en pak de fiets! Maak een fietstocht naar Hunebedcentrum Borger en bezoek deze prachtige monumenten uit de prehistorie. Voor wat meer actie fietst u naar het Boomklimpark in Grollo. Een leuke kinderroute voor het hele gezin of stippel zelf uw fietstocht uit met het fietsroutenetwerk. U maakt de route dan zo lang of zo kort als u wenst. Bartje’s Bike Xperience maakt fietsen leuk voor iedereen, dankzij het grote fietsassortiment!
Fietsroutes

Wandelen

Omringd door bos, heide en veengebied bent u één met de natuur. Met de ontdekkingskaart, knapzakroute of Bartje’s ronde verkent u samen met uw kids de natuur om u heen. Maak een boswandeling over het Boomkroonpad en ga met uw kids naar de Bosweide of het Lorkenspeelbos. Met een
GPS wandelroute of Nordic Walking route ontdekt u al het moois wat Drenthe te bieden heeft.

Mountainbiken

Slinger over de singletracks, maak snelheid in de bossen en trotseer menig heidevelden. Met modderspetters op je gezicht en adrenaline in je lijf en lekker je hoofd leegmaken tijdens een mountainbiketocht. Bent u klaar voor een echte uitdaging? Kies één van onze professionele customized RIDLEY mountainbikes via één van onze speciale MTB-arrangementen en ga eropuit. Of neem deel aan een mountainbike clinic met Renate Groenewold!
MTB-arrangementen

De uitdaging van het jaar: De Bartje 200

21 juni 2020 is er weer een nieuwe editie van de Bartje 200. Tijdens deze jaarlijkse, extreme wedstrijd van tweehonderd kilometer wordt er door de mooiste Drentse bossen, heidevelden en beekdalen gereden. De Bartje 200 is een ultramarathon voor mountainbikers, fatbikers en cyclocrossers. Net als vorig jaar starten en finishen de deelnemers de tocht bij Landal Het Land van Bartje. Families en vrienden kunnen de deelnemers hier juichend opwachten. Ook worden er verschillende activiteiten op het park georganiseerd.
Meer informatie

Tip: huur een fiets

Klaar om de natuur in te gaan? U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen. Op het park kunt u namelijk dames-, heren- en kinderfietsen huren, maar ook kinderzitjes, e-bikes, bolderwagens, buggy's, fietskarren en funbikes. Ook kunt u op het park fietsen met aanhangkarretjes en aanhangfietsen huren. Bij Bartje’s Bike Xperience helpen wij u graag!
Bartje’s Bike Xperience