Welkom op Landal Het Vennenbos

In het Noord-Brabantse Hapert, midden in de Brabantse Kempen, ligt Landal Het Vennenbos. Met een subtropisch zwemparadijs en indoorspeelplaats, is dit autovrije vakantiepark ideaal voor gezinnen met kinderen. Die kunnen zich hier helemaal uitleven. U kunt altijd subtropisch genieten in het zwemparadijs van Landal Het Vennenbos. Een duik in het golfslagbad, een keer van de Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal-lights, ravotten in het Kids Junglebad of de spectaculaire Lazy River ontdekken. Natuurlijk kunt u ook naar de Park Plaza voor een drankje of om te shoppen. Met 523 accommodaties is Landal Het Vennenbos een van de grotere parken van Landal GreenParks. Er is dan ook altijd wel iets te doen in het vakantiepark, ideaal voor gezinnen met kinderen. Vergeet u niet om met z’n allen de prachtige bossen, vennen en heidevelden in de omgeving te verkennen?

Vervelen is onmogelijk

Midden in de Brabantse Kempen, omgeven door bossen en vennen, ligt Landal Het Vennenbos. Met oneindig veel uitgebreide faciliteiten voor jong en oud is het park de ideale locatie voor het hele gezin.
  • 523 bungalows
  • Subtropisch zwemparadijs met golfslagbad
  • Park Plaza met uitgebreide horeca
Alle faciliteiten

Tot 35% korting op Landal Het Vennenbos

U kunt wel heel voordelig genieten van uw verblijf op Landal Het Vennenbos. U ontvangt tot 35% korting in het voorjaar en tot 20% korting in de zomervakantie. Bekijk ons aanbod via Prijzen en beschikbaarheid en boek direct uw verblijf tegen de scherpste prijs.
Meer informatie

Vernieuwingen op Landal Het Vennenbos

Indoorspeelparadijs
Ons indoorspeelparadijs krijgt een make over! Maak een avontuurlijke ontdekkingstocht door de bossen. Roetsj van de glijbaan, klauter over touwladders en bouw de mooiste constructies in de bouwspeelhoek. Een race tegen de tijd? Klim zo snel mogelijk omhoog op de rotswand. Voor kids tussen de 0 en 12 jaar is van alles te beleven. Wij verwachten eind juli te openen.

Subtropisch Zwemparadijs
Later dit jaar openen we ook nog onze spectaculaire uitbreiding in het Subtropisch Zwemparadijs. Surfers hebben een leefbaar eiland gecreëerd met een grote boomhut midden in de jungle, vrolijke schilderingen en houten materialen. Een hoop extra waterplezier met glijbanen en klimelementen. Kom dit najaar het exotische eiland ontdekken!

Data onder voorbehoud van wijzigingen.

Pizza Limone: Italiaans genieten

U kunt op Landal Het Vennenbos ook terecht voor bijna alles wat de Italiaanse keuken te bieden heeft. In een gezellige ambiance, met gastvrij onthaal, fijne muziek, een bijpassend drankje en de open keuken waar de koks heerlijke pizza's samenstellen en smakelijke pastagerechten bereiden.
Meer eten en drinken

Nieuwe Brasserie

Culinair genieten op vakantie? Dat kan in de Brasserie op de gezellige Park Plaza. Van verse, lokale ingrediënten - veelal biologisch en duurzaam - worden met passie de lekkerste (streek)gerechten bereid. U kunt in de Brasserie genieten van een lekkere lunch of een gezellig diner. Komt u snel een kijkje nemen?
Meer eten en drinken

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Het Vennenbos

Feest voor iedereen

Een verblijf op Landal Het Vennenbos is één groot feest. Een duik in het golfslagbad van het subtropisch zwemparadijs, verdwalen in het doolhof of ravotten in de indoorspeelplaats. Natuurlijk zijn Bollo en Puk & Pelle ook weer van de partij!
Genoeg te doen

Parkshop: verantwoord & lekker

De Parkshop op Landal Het Vennenbos is dagelijks voor u geopend. Verse ingrediënten, duurzame en streekproducten en zelf scheppen en tappen voor minder verspilling van verpakkingen.
Eten en drinken

Gezelligheid op de Park Plaza

Een kopje koffie, een ijsje voor de kids of een frisse maaltijdsalade met de lunch: van snelle hap tot uitgebreid diner. Op de Park Plaza kunt u van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten van onze Brabantse gastvrijheid in één van de vier restaurants.
Meer eten en drinken

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Het Vennenbos is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving.
Lees meer over de Green Key certificering

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk

Landal Het Vennenbos is uitgeroepen tot winnaar van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2018 in de categorie Vakantie met Subtropisch Zwemparadijs. Ruim 6100 gezinnen brachten hun stem uit in de Kids ZwemparadijsTip! competitie.

Andere vakantieparken in Noord-Brabant

Ontdek regio Noord-Brabant