Zwemmen

Het kroonjuweel van het park is het spetterende Subtropisch Waterparadijs. Een duik in het golfslagbad, glijden van de spannende Black Hole glijbaan, lekker ravotten in het Kids Junglebad of een spannend tochtje van de Lazy River. Het openluchtzwembad met ligweide is dé ideale plek op warme zomerdagen.

Zwempret

Zwemmen

  • Subtropisch Waterparadijs
  • Openluchtzwembad
  • Recreatiestrand
 

Disco zwemmen

Iedere tweede en vierde vrijdag van de maand is er disco zwemmen in het Subtropisch Waterparadijs! Iedereen kan al zwemmend komen feesten. Met al je vrienden, vette discolampen en een DJ kan je avond niet meer stuk.

Ontspannen genieten

Terwijl de Black Hole glijbaan en het golfslagbad in het Subtropisch Waterparadijs een adrenalinekick bezorgen bij de zwemliefhebbers, trekt u zich even terug voor wat ontspanning. U kunt heerlijk relaxen in onze infraroodsauna, een kleurtje krijgen onder het solarium of lekker tot rust komen in het kruidenbad. Daarna voelt u zich weer als herboren.

Een Subtropisch dagje uit

Verblijft u niet op het park maar wilt u toch een dagje subtropisch genieten? Ook als daggast kunt u met het hele gezin van ons Subtropisch Waterparadijs genieten. Reserveer van tevoren telefonisch uw toegangskaarten en haal deze op bij de receptie. Maak u op voor een dag vol waterpret voor het hele gezin!
Openingstijden en prijzen