2020: Landal Volendam

Speciaal voor de watersporters en natuurliefhebbers komt Landal GreenParks met een nieuw park in Volendam! Het park zal bestaan uit 42 luxe vakantiewoningen in typische Volendamse bouwstijl. Voor verdere voorzieningen kunnen gasten terecht in het nabijgelegen centrum van Volendam. Deze ontwikkeling draagt bij aan het beleid van de gemeente om de kwaliteit van het toerisme te verbeteren. 

Verwachte opening: 2020
Meer informatie

2020: Landal Bad Boltenhagen

Drie kilometer van de authentieke en sfeervolle Oostzee-badplaats en kuuroord Ostseebad Boltenhagen opent Landal GreenParks een nieuw park: Landal Bad Boltenhagen. Dit park zal bestaan uit 113 vakantiewoningen (tot 12 persoons). Op het park zal ook een restaurant en shop, overdekt zwembad, binnenspeelplaats en fietsverhuur komen. In de eerste fase worden 54, overwegend met riet gedekte vakantiewoningen, gebouwd. In een latere fase worden de overige 29 vakantiewoningen en 30 appartementen gebouwd.

Verwachte opening: 2020
Meer informatie

2020: Landal Berger Duinen

In de Noord-Hollandse duinstreek tussen de dorpen Bergen en Schoorl krijgt Landal GreenParks er een nieuw park bij: Landal Berger Duinen. Hier komen 72 luxe recreatiewoningen te staan, waar Landal GreenParks de exclusieve verhuur en het beheer voor gaat verzorgen. Verder komt er een receptiegebouw met een minimarkt en een fietsverhuur. Voor verdere faciliteiten kunnen gasten beroep doen op de voorzieningen in de nabijgelegen dorpen. Het park vormt een uitstekend startpunt voor wandelingen en fietstochten door de Schoorlse Duinen.

Verwachte opening: 2020
Meer informatie