Welkom op Landal Résidence Terschelling

Op Landal Résidence Terschelling heeft u de luxe van alles onder één dak en toch de vrijheid van een vakantiehuis. De 54 luxe appartementen van dit appartementencomplex liggen vlakbij het levendige dorpje Midsland en het strand ligt om de hoek. Terschelling is de grootste van de Waddeneilanden en populair bij jong en oud. Ruim 80 kilometer aan fietspaden leiden u langs bos, duin, heide en brede stranden. Wie ’s avonds op zoek is naar vertier, gaat naar Midsland of West-Terschelling. Landal Résidence Terschelling is een luxe appartementencomplex met lift, bagageservice, fietsverhuur en wifi. Maar ook een overdekt zwembad, indoorspeelplaats en een gratis wellnessruimte met een uitgebreide sauna, Turks stoombad en stortdouches.

Levendig Terschelling

Op het levendige eiland Terschelling vindt u de appartementen van Landal Résidence Terschelling. Met het strand dichtbij en gezellige dorpjes om de hoek is elke dag weer een nieuw avontuur!
  • 55 luxe appartementen
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Gratis wellnessruimte
Alle faciliteiten Contactgegevens

Landal Résidence Terschelling vanaf 1 januari 2019

Landal Résidence Terschelling wordt vanaf 1 januari 2019 niet meer verhuurd via Landal GreenParks. Wel kunt u natuurlijk een verblijf boeken op Landal West Terschelling of Landal Schuttersbos op Terschelling of één van de andere parken van Landal GreenParks.
Bekijk alle parken

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Résidence Terschelling

Elke dag een nieuw avontuur!

Zon, wind of regen, er is binnen en buiten altijd wel iets nieuws te beleven en te ontdekken. Begin de dag ontspannen in de wellnessruimte, plons in het zwembad en huur ’s middags een fiets om de omgeving te verkennen. Sluit de dag af met een potje tafeltennis met de kids en ontdek wie een verborgen talent heeft!
Activiteiten op een rijtje

Ontdek Terschelling

Op Terschelling zult u zich geen moment vervelen, of u nu een actieve of ontspannen vakantieganger bent. De veelzijdige natuur nodigt u uit voor een stevige wandeling of fietstocht. Bezoek de gezellige dorpjes, plof neer op één van de terrasjes en proef de sfeer van de Wadden!
Omgevingstips

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. De boodschappen bezorgd in uw accommodatie? Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst? Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Van alle gemakken voorzien

Wilt u bij aankomst in de haven meteen op de fiets stappen? Dat kan! Reserveer uw fiets vooraf via de receptie en wij zorgen ervoor dat de fiets voor u klaar staat. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw bagage, deze wordt gratis bij het appartementencomplex afgeleverd met de bagageservice.

Huurt u liever een fiets op het park? Reserveer deze dan alvast online. Zo bent u altijd verzekerd van een fiets.

Green Key

Landal Résidence Terschelling is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken op de Waddeneilanden

Ontdek regio Waddeneilanden