Eten en drinken

Onbezorgd genieten! Bestel uw boodschappenpakket voor aankomst en wij zorgen ervoor dat deze voor u klaar staat in de accommodatie. Of geniet van onze broodjesservice met verse, warme broodjes in de ochtend… u kunt zich nog even omdraaien in bed.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Plons, spetter en duik in het zwembad, één van de leukste activiteiten op vakantie! Terwijl de kids spelletjes spelen in het water heeft u alle tijd om een goed boek uit te lezen en te relaxen. Voor de allerkleinsten is er ook een peuterbad om in te spartelen.
Zwempret

Sport en spel

Klaar voor een actieve vakantie? Op en rond het park heeft u alle mogelijkheden om lekker in beweging te zijn! Fanatiek sporten in de fitnessruimte, poolbiljarten met de kids of fietsend door de omgeving. Tijd voor elkaar, daar draait het om.
Alles over sport en spel

Kids

Kids van alle leeftijden zijn welkom! Op het park is alle ruimte om buiten verstoppertje te spelen, te schommelen in de speeltuin of om binnen te spelen in de kinderspeelhoek. De grotere kinderen spelen een potje tafelvoetbal of maken elkaar in met poolbiljart. Het genieten is begonnen!
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Na een frisse duik nog even ontspannen in de sauna? Kom helemaal tot rust in de speciale wellnessruimte op Landal Résidence Terschelling. Relax in het Turks stoombad, stap onder de stortdouche en geef uw voeten de nodige rust in het warme voetenbad.
Meer beauty en wellness

Omgeving

Op Terschelling bent u even helemaal weg in eigen land. Dit Waddeneiland zit vol verrassingen, er is altijd wel iets te doen. Neem een kijkje in het wrakkenmuseum of bezoek de cranberryfabriek. Ook voor het jaarlijks terugkerende Oerol Festival bent u hier op de juiste plek! 
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden... De zon schijnt! Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf Landal Résidence Terschelling liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.
Meer wandelen en fietsen