Kids

Tijdens de vakantie hoeven uw kinderen zich geen moment te vervelen! Naast de vele speeluren op het strand kunt u ze kennis laten maken met verschillende watersporten aan de kust. Of bezoek één van de leuke bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Landgoed Hoenderdaell, Sprookjeswonderland of De Holle Bolle Boom waar kinderen kunnen klimmen, springen en glijden.

Klimmen

Beleef een avontuurlijk dagje uit met de kids! De KlimVallei midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal, is een Eco-Klimpark met uitdagende hindernissen op 4 en 8 meter hoogte. Het parcours bestaat uit drie lussen met verschillende moeilijkheidscategorieën. Zwier van boom tot boom en voel je een ware Tarzan!

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen. Deel samen hun creatie via #OntdekLandal en maak kans op een verblijf in een échte boomhut op Landal Miggelenberg.

Omgeving

Landal Strandhuisjes Julianadorp is een ideaal vertrekpunt voor een dagje uit. Ga met de hele familie naar Attractiepark De Goudvis of ga mee aan boord voor een avontuurlijke tocht met De Zee Leeft naar zeehonden en andere zeedieren. De schepen van het Wadvissersgilde nemen u mee naar de mooiste plekken van de Waddenzee.