Welkom op Landal Village l'Eau d'Heure

In dit glooiende decor verblijft u in sfeervolle bungalows. Vanaf de pier of het strand geniet u van het uitzicht. Sportievelingen kunnen zwemmen, vissen, kanoën, surfen of stand up paddlen. Kinderen springen op de airtrampoline en leven zich uit in de indoorspeelplaats. Het zwemparadijs met glijbaan, peuterbaden voorzien van speeltoestellen en het spraypark zorgen voor waterplezier tijdens uw vakantie.

Benieuwd waar u alles kunt vinden op het park? Check de plattegrond Parkplattegrond

Tijdelijke maatregelen

Eten en drinken
 • Uw boodschappen op het park

  Onze parkshops zijn open (met beperkte openingstijden). Kijk in de Landal GreenParks app voor de recente openingstijden of informeer bij de parkreceptie. We attenderen u erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is in de Belgische parkhops. U kunt maximaal 30 minuten winkelen.

 • Eten en drinken op het park

  Onze restaurants en terrassen op alle Belgische vakantieparken zijn van maandag 19 oktober 2020 tot ten minste maandag 16 november 2020 gesloten in verband met de genomen landelijke coronamaatregelen. U geniet van al het lekkers uit onze parkkeuken in en om uw eigen bungalow dankzij take-away mogelijkheden. Ook kunt u eten bestellen en afhalen bij de snackbar en pick-up points. Kijk in de Landal GreenParks app voor de afhaal- en bezorgmogelijkheden per vakantiepark.

Overige
 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Neem contact op met de receptie voor de reserveringsmogelijkheden. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Let op, u kunt alleen betalen per pin.

Activiteiten
 • Fun & Entertainment

  Ons Fun & Entertainment team biedt zoals u van ons gewend bent een mooi programma van activiteiten voor jong en oud. Inschrijven voor deze activiteiten kan bij het Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie. De indoor speelparadijzen zijn beperkt open met extra hygiënemaatregelen (op inschrijving). En Bollo? Die is ook van de partij, maar blijft uiteraard wel op gepaste afstand van onze kleine en grote gasten. In de Landal GreenParks app vindt u een week voor uw vakantie een actueel overzicht van de start- en openingstijden.  

 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Al onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de richtlijnen van de FOD. Voor onze indoor sport- en spelvoorzieningen geldt op dit moment nog even dat ze niet tot zeer beperkt geopend zijn.

 • Ons zwembad

  U kunt zwemmen in de zwembaden van de Belgische parken (op Landal Village l'Eau d'Heure is het alleen het buitenbad geopend). Reserveer een tijdsblok bij de receptie, kleed u alvast om in uw eigen accommodatie en zorg ook in het zwembad voor 1,5m afstand van elkaar. Wij zorgen voor extra schoonmaak en de kwaliteit van het water, zodat u onbezorgd kunt genieten van volop waterpret!

Elke dag een nieuw avontuur

Elke dag zit vol met de leukste belevenissen op Landal Village l’Eau d’Heure. Wandel naar het openbare recreatiestrand waar u kunt vissen, kanoën en surfen. De kids leven zich uit op de Airtrampoline en de vele springkussens bij mooi weer of op de midgetgolfbaan. Neem opa en oma ook gezellig mee, jong en oud zullen zich geen moment vervelen!
Ontdek alle pret

Gasten over het park

 • De medewerkers: 8,2
 • Omgeving: 8,2
 • Zwembad: 6,2
 • Restaurant: 6,6
 • Recreatieprogramma: 5,4
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,1

#Ontdeklandal

Heb je mooie nieuwe herinneringen gemaakt tijdens jouw vakantie op Landal Village l'Eau d'Heure? Deel ze met #Ontdeklandal en inspireer ons en anderen met de momenten die jou het meest bijblijven.

bekijk Landal Village l'Eau d'Heure op de kaart

Ontdek het met Ruben in de Ardennen

In de vroege morgen, voordat de zon opkomt, ontdekt Ruben Smit de prachtige omgeving van het Franstalige Ardennen vanuit Landal Village l'Eau d'Heure. Het uitgestrekte stuwmeer met oude bossen en serene stiltes zorgen ervoor dat u zich echt in het buitenland waant. Als het zonnetje doorkomt, ontwaken de huiszwaluwen en starten hun zoektocht naar klei. Wat maakt het zo bijzonder dat huiszwaluwen zich in grote getale in dit gebied bevinden? Ruben Smit legt het u uit in zijn nieuwste vlog over de Ardennen. Ontdek net als Ruben wat deze omgeving zo bijzonder maakt.
Bekijk de vlog van Ruben in de ArdennenWandelroute Ruben Smit

Kies uw eigen aankomstdag

Zelf uw aankomstdag bepalen? Op Landal Village l'Eau d'Heure kunt u voor korte verblijven (1 of 2 nachten) op elke gewenste dag aankomen op het park. Ideaal voor op doorreis bijvoorbeeld! Ook voor langere verblijven kunt u kiezen uit verschillende aankomstdagen. Boek nu uw flexibele verblijf via het Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).*

*Vakantieperiodes en feestdagen zijn uitgesloten van deze mogelijkheid.

Ontdek het zuiden

Het Franstalige Zuid-België heeft veel te bieden. Uitgestrekte meren voor watersporters en glooiende heuvels voor mountainbikers en wandelaars. Beleef een cultureel dagje in Mons, bezoek één van de vele grotten of mijnen in de omgeving of ga actief kayakken. Terug op het park ontspant u heerlijk met de voetjes omhoog.
Wandelen en fietsenOmgevingstips

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. De boodschappen bezorgd in uw accommodatie? Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst? Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Green Key

Landal Village l’Eau d’Heure is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in België

Ontdek regio Ardennen