Eten en drinken

Laat het u tijdens de vakantie aan niets ontbreken. Warme broodjes worden bezorgd, zodat u de deur niet uit hoeft ’s ochtends. Een gezonde lunch tijdens uw fietstocht of uitgebreid diner met elkaar in één van de gezellige restaurants in de omgeving. Geniet van lokale specialiteiten. Bon appétit!

Tip: broodjesservice

Begin de dag goed met een compleet ontbijt. Daarbij horen uiteraard verse broodjes. Verwen uzelf en uw gezin. Reserveer de broodjesservice en warme broodjes worden bezorgd, zodat u de deur niet uit hoeft voor het ontbijt. Tijdens het ontbijt maakt u plannen voor de dag.

Restaurants in de omgeving

Ontdek het bourgondische leven in België. Proef typische streekgerechten en regionale specialiteiten. Schuif aan bij Restaurant Ferme Bodson, op loopafstand van het park. Hier kunt u heerlijk fonduen of smullen van een plateau Ardenner vleeswaren. Bij Auberge de Père Boigelot in Basse Bodeux geniet u van het ‘Village les Gottales menu’, vier gangen met lokale producten. Ook aan de kids wordt gedacht met een speciaal kindermenu. Gezellig en gemakkelijk.