Kids

Op het park vermaken de kids zich in de speeltuin. Roetsjen van de glijbaan, zwieren op de schommel en zandkastelen bouwen in de zandbak. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zwemmen met het hele gezin of ga naar Plopsa Coo voor een gezellige familiedag.

Zwempret

Tijdens de vakantie beleeft u de leukste momenten met uw kids in het zwembad. Ga een dagje zwemmen in het gemeentelijk binnen- en buitenbad in Trois-Ponts of Spa. Voor eindeloze waterpret gaat u naar het subtropische zwembad in Vielsalm. Genieten voor jong en oud.
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Plezier voor iedereen

Op het park zijn diverse faciliteiten. Van een balletje slaan op de tennisbaan tot een potje jeu-de-boules. Tafeltennissen, een voetbaltoernooi of ravotten in de speeltuin. In de omgeving maakt u leuke uitstapjes naar Plopsa Coo, de Abdij van Stavelot, het F1 Circuit van Francorchamps of natuurgebied Botrange. Samen genieten van elk moment.