Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of ga op pad met een picknickmand achterop de fiets. Wandel de natuur in of stap op de fiets om te genieten van een dag in de frisse boslucht. Meer actie? Met een mountainbiketocht trotseert u steile hellingen. Zowel actief als ontspannen kunt u alle kanten op in de Ardennen.

Wandelen

Elke dag samen eropuit in de buitenlucht. Wandel de Mont St. Jacques af en ondek de gezellige dorpjes onder aan de berg. Of maak een avontuurlijke tocht in de natuur. Ontdek de Ardennen met de diverse natuurwandelingen. Het landschap is ook uitermate geschikt voor Nordic Walking. Neem uw eigen poles mee of huur deze op het park. Wilt u liever cultuur snuiven? Maak dan een historische stadswandeling in Walcourt.

Fietsen

Vanaf het park fietst u kilometers natuurschoon tegemoet. Rustig door het bos fietsen of hellingen beklimmen met de mountainbike. Ontdek de natuurrijke Ardennen. Volg één van de fietsroutes van de RAVeL-routes of stippel uw eigen route uit met het knooppuntennetwerk. Voor echte sportievelingen zijn er talrijke mountainbikeroutes