Welkom op Landal Wirfttal

Op Landal Wirfttal, midden in de Vulkaaneifel, stroomt de frisse lucht u tegemoet. De 210 accommodaties van dit vakantiepark bevinden zich in een echt natuurpark, op nog geen twee uur rijden van Maastricht. In de omgeving vindt u maar liefst 250 steile hellingen, mooie bossen en een prachtig stuwmeer. U kunt het zich tijdens het wandelen, fietsen of mountainbiken zo moeilijk maken als u zelf wilt. Doet u het liever wat rustiger aan? Werp dan eens een hengel uit in het stuwmeer. Bezoek voor een portie gezelligheid een van de vele leuke dorpjes van de Eifel. Voor wat Italiaanse passie in Duitsland, moet u in Café-Bistro Woods op het vakantiepark zijn. En de kinderen, die trotseren het water in het overdekte zwembad. Rond het park is veel te doen en beleven.

Midden in het groen

Landal Wirfttal, een bosrijk natuurpark met de heuvels van de Vulkaaneifel als decor. Wandel of fiets de natuur van Nationaal Park Eifel in of ga abseilen op het park. Er is genoeg te beleven!
  • Midden in de Vulkaaneifel
  • Recreatieplas met ligweide en waterfietsen
  • 209 bungalows en 4 woodlodges
Alle faciliteiten Contactgegevens

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Wirfttal

Fietsend door de bergen

Gaat u de uitdaging aan en stapt u op de fiets? Het wordt een pittige tocht maar dat is het zeker waard. Door vulkaanlandschap, wouden, diepe dalen en langs het prachtige stuwmeer. Ga op pad, samen of met het hele gezin. Met de Kylltalfietsroute maakt u een gezinsvriendelijke tocht in het vlakke tot licht heuvelachtige gebied. Stap op de mountainbike om in het VulkanBike Trailpark een route van het knooppuntennetwerk te volgen. Ook kunt u een snelle afdaling in Mountainbike-Park Hürtgenwald ervaren.
Mountainbiken en meerGPS-routes

Speelplezier voor jong en oud

Alle tijd om te spelen en samen een avontuur te beleven. Bollo verwelkomt u en uw kinderen op het park. Klaar om samen de uitdaging aan te gaan op het low rope parcours, een balletje te trappen op het sportveld, te ravotten in de speeltuin of met elkaar te midgetgolfen? De onbezorgde vakantie is begonnen!
Ontdek alle pret

Wandelen tussen de vulkanen

Rondom het park vindt u maar liefst 250 steile hellingen. Trek de bossen in met de hond of wandel rondom het stuwmeer. Geniet van de frisse boslucht en de weidse vergezichten. U ontdekt de oorsprong van de Vulkaaneifel. Of ga de uitdaging aan met een mountainbiketocht en andere outdooractiviteiten.
Wandelen en fietsen in de Eifel

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Hondenbungalows

Op Landal Wirfttal verblijft u samen met uw trouwe viervoeter in een speciale hondenbungalow, die beschikken over een kunststof hondenmand, een bench en voeder- en drinkbakken. In de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Er zijn faciliteiten voor hond en eigenaar.

4-persoonshondenbungalow | 6-persoonshondenbungalow

Winterverblijf op Landal Wirfttal

Bij Landal GreenParks viert u uw vakantie midden in de natuur. Vooral de wintermaanden zijn een hele bijzondere tijd om te reizen. Gun uzelf een pauze van het alledaagse leven en boek een lang verblijf op Landal Wirfttal van maar liefst 4,5 tot 20 weken!
Meer informatie over verblijf in de winter

Green Key

Landal Wirfttal is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving.
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in Duitsland

Ontdek regio Eifel