Topactiviteiten tijdens de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties doen we graag nog een schepje bovenop het reguliere Fun & Entertainment-programma. Met onze Topactiviteiten voor jong en oud zorgen we dat u en uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven tijdens de schoolvakanties. Bekijk wat voor leuks u te wachten staat!

Paasactiviteiten op de parken

Een paasmandje knutselen, eieren zoeken of heerlijke paasbaksels maken? Op veel van onze parken worden er tijdens het paasweekend leuke activiteiten georganiseerd die u zeker niet wilt missen!
Ontdek alle Paasactiviteiten

Activiteiten in de meivakantie

Wanneer u een park van Landal GreenParks bezoekt, kunnen u en uw kinderen altijd rekenen op een uitgebreid Fun & Entertainment-programma. In de meivakantie pakken wij graag extra uit met uitdagende activiteiten en volop speelplezier!
Ontdek alle activiteiten in de meivakantie

Zomeractiviteiten op de parken

Speciaal voor uw kinderen wordt er in de zomer van alles georganiseerd. Speuren met een natuurgids, een picknick met Bollo of door de modder glijden tijdens modderdag. En op warme zomerdagen barst er een groots watergevecht los!
Ontdek alle zomeractiviteiten

Herfstactiviteiten op de parken

Prikkel de zintuigen en ontdek samen de natuur. Op onze parken worden volop activiteiten in de herfst georganiseerd. Speuren met een natuurgids, marshmallows roosteren bij het kampvuur of een heerlijke pompoensoep maken. Aan gezellige activiteiten geen gebrek!
Impressie Herfstactiviteiten 2018

Sinterklaasactiviteiten op de parken

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land! Natuurlijk brengen de goedheiligman en zijn Pieten ook een bezoek aan onze parken. Er worden allerlei leuke Sintactiviteiten georganiseerd. Ontdek alle activiteiten en deelnemende parken en laat het heerlijk avondje maar beginnen.
Impressie Sinterklaasactiviteiten 2018

Kerstactiviteiten op de parken

De gezelligste periode van het jaar is aangebroken! Samen rondom het kampvuur, een midwinterlichtjestocht of een kerstsok knutselen. Op veel van onze parken worden er tijdens de feestdagen extra activiteiten georganiseerd geheel in de kerstsfeer die u zeker niet wilt missen. Onderstaand vindt u een impressie van de Topactiviteiten van 2018.
Impressie Kerstactiviteiten 2018

Activiteiten in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie organiseren we extra topactiviteiten op het park. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Lekker buiten de natuur in of samen iets lekkers bakken.
Impressie activiteiten in de voorjaarsvakantie 2019

Zoveel te doen en te beleven

Tijdens de schoolvakanties zijn er naast de activiteiten ook onvergetelijke evenementen op de parken. Gaan de kids naar een basketbal- of boksclinic? Of doen ze mee aan de DJ Battle? Er valt echt van alles te beleven! Voor de actuele activiteiten op uw park checkt u voor vertrek de LandalApp.
Shows en workshops op de parken