Paasactiviteiten op de parken

Een paasmandje knutselen, eieren zoeken of heerlijke paasbaksels maken? Op vele parken van Landal GreenParks worden er tijdens het paasweekend leuke activiteiten georganiseerd die u zeker niet wilt missen! Onderstaand vindt u een impressie van de Topactiviteiten uit 2019.
Boek uw Paasverblijf

Paaseitjes zoeken

De paashaas heeft allemaal eitjes verstopt op het park. En jij mag ze gaan zoeken! Wie vindt de meeste paaseitjes? Als alle eitjes zijn gevonden, volgt het leukste onderdeel van de activiteit: lekker opeten!

Zoek het Gouden Paasei

Speurneuzen opgelet! Ga op zoek naar het Gouden Paasei dat ergens op het park is verstopt. Bent u de gelukkige vinder? Dan wacht er een leuke verrassing! Is iemand anders er met de winst vandoor gegaan? Geen probleem! De volgende dag heeft de paashaas weer een nieuw Gouden Paasei verstopt! Een leuke activiteit die u zelf met uw gezin kunt ondernemen.

Boven het vuur

Een knisperend vuurtje, al je vrienden om je heen en lekker snoepen maar! Wat is er leuker en lekkerder dan zelf popcorn te bakken of marshmallows te roosteren boven een kampvuur? Kom met z’n allen rondom de vuurkorf staan, rijg een spekje op een stok en hoor de maïskorrels poppen. Dat wordt smullen!

Paasbaksels

Wat is er leuker dan met Pasen je zelfgemaakte Paasstol of Paaskoekjes te eten? Samen gaan we het beslag maken, kneden, vormen en bakken, als dat niet smullen wordt! Dus handen uit de mouwen en bakken maar!