Zomeractiviteiten op de parken

In de zomervakantie pakt Landal GreenParks naast het reguliere Fun & Entertainment-programma iedere week uit met extra uitdagende topactiviteiten! Bij aankomst op het park ontvangt u het activiteitenprogramma met daarin het gedetailleerde programma van die vakantieweek. Ook voor tieners is er op onze parken van alles te beleven. Onderstaand vindt u een impressie van de activiteiten op de parken tijdens de zomervakantie.

Bollo’s Picknick

Wat is er fijner dan met mooi weer buiten picknicken in de natuur? Ga samen met het Fun & Entertainment-team op pad met een goedgevulde picknickmand in de hand, strijk neer op een zonnig plekje en geniet van al het lekkers. Bollo schuift gezellig aan voor een knuffel en een dansje. Eet smakelijk!

Bij het vuur

Rond een knisperend vuurtje een heleboel lekkers klaarmaken samen met uw vrienden of familie? Kom dan gezellig met z’n allen naar de vuurkorf. Iemand nog zo’n lekkere zachte marshmallow of een bakje vers gepofte popcorn ..?

Modderfestijn

Een van de leukste dingen om te doen als kind, is toch wel kliederen met modder. Een beetje water, zand, aarde én roeren en kneden maar. Tijdens de zomerdagen organiseert het Fun & Entertainment-team een grandioos modderfestijn. Uw kinderen leven zich helemaal uit bij dit modderfestijn: hoe viezer, hoe beter!

Natuur Ontdekbox

Tijdens deze scharreltocht beleven uw kinderen de natuur. Voer samen de leukste opdrachten uit van de Natuur Ontdekbox en kom van alles te weten over de dieren, bomen en planten in de omgeving. Vergrootglas mee en op ontdekkingstocht!

Verkoelend watergevecht

Zoeken u en uw kinderen actie én verkoeling op een zomerse dag? Doe dan mee aan het grootste watergevecht ooit! Pak de supersoakers, emmertjes en waterballonnen en ga de strijd aan met de andere parkgasten.

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Filters :
  • Deelnemende parken Zomeractiviteiten
Bezig met het ophalen van data...

Geen last minutes beschikbaar - Selecteer een datum

Er zijn geen last minutes (tussen nu en 8 weken) beschikbaar voor deze selectie. Door voorkeuren (filters) te verwijderen en/of een andere datum te kiezen kunnen we u weer verder helpen.