Activiteiten in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie organiseren we extra topactiviteiten op het park. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Lekker buiten de natuur in of samen iets lekkers bakken. Onderstaand vind u een impressie van de activiteiten die op de parken plaatsvinden tijdens de voorjaarsvakantie.

Boven het vuur

Een knisperend vuurtje, al je vrienden om je heen en lekker snoepen maar! Wat is er leuker en lekkerder dan zelf popcorn te bakken en marshmallows te roosteren boven een kampvuur? Kom met z’n allen rondom de vuurkorf staan, rijg een spekje op een stok en hoor de maïskorrels poppen. Dat wordt smullen!

Chocoladebaksels

Wie is er nou niet gek op chocolade? Als een echte kok gaan we beslag maken voor smeuïge lekkernijen. Na het kneden en vormen kunnen ze de oven in. Om het lekkers mee te nemen hebben we speciale doosjes die je zelf kunt versieren met stiften en kleurpotloden. Zo kun je de zelfgemaakte baksels heerlijk in je eigen accommodatie opeten!

Natuur Ontdekbox

Vies worden mag, want tijdens deze scharreltocht ervaren uw kids de natuur! Samen leuke opdrachten doen en alles te weten komen over de dieren, bomen en planten die in de natuur leven. Met hun laarzen aan en een vergrootglas in de hand kunnen de kids volop ontdekken.

Vogelbollen maken

Help de vogels een handje en zorg dat ze genoeg te eten hebben. Samen maken we een vetbol met hun favoriete lievelingskostje. Kies de lekkerste zaadjes en leer hoe je er een smakelijk hapje van maakt. Bedenk er alvast een mooi plekje voor in de tuin!