Beleef samen uw vakantie in de bergen

Natuurliefhebbers en avonturiers beleven een vakantie vol hoogtepunten in de bergen. Geniet van de frisse berglucht, prachtige vergezichten en sportieve activiteiten. Zoek de hoogte op tijdens uw bergvakantie in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland of Tsjechië.
  • Ruim 12 vakantieparken in de bergen
  • Sfeervolle accommodaties
  • Fun & Entertainment-programma
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
  • Volop waterpret voor jong en oud
  • Bollo: ontmoet de allergrootste kindervriend!

Vakantieparken in de bergen

Direct naar uw ideale locatie:

Duitsland
Oostenrijk
Tsjechië
Zwitserland

Leuke dingen in de bergen

Actief genieten

Boottochtjes maken, zomerroddelbanen, of georganiseerde wandelingen door de prachtige natuur: jong en oud vermaken zich tijdens een gezinsvakantie in de bergen. Er zijn veel speeltuinen en adventure parken en de honderden bergmeren staan garant voor veel waterpret.

Op avontuur op de fiets

Uren klimmen, genieten van prachtige uitzichten, het overweldigende gevoel van een bergtop bereiken en als beloning een fantastische afdaling. In de bergen zijn ontelbaar veel routes uitgezet zodat een mountainbikevakantie zowel voor de beginnende biker als ervaren downhiller geschikt is.

Wandelen

Liefhebbers van een wandelvakantie kunnen hun hart ophalen in de bergen. De natuur, de frisse berglucht en de uitzichten maken van bergen een waar wandelparadijs en dus de perfecte bestemming voor een wandelvakantie.

Ontdek onze vakantieparken in de bergen

Winter in de bergen

Op zoek naar de ideale wintersportvakantie? Bij Landal Ski Life vindt u diverse wintersportparken in de beste ski-gebieden van Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Tsjechië. De meeste parken liggen direct aan de piste. Na een dag skiën of snowboarden komt u bij in de comfortabele accommodaties.
Ontdek Landal Ski Life

Aanbod in de schoolvakanties

Meivakantie in de bergen

Zomervakantie in de bergen

Herfstvakantie in de bergen

Boek uw vakantie in de bergen bij Landal GreenParks

Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum