Beleef bijzondere feestdagen

Heerlijk, zo'n winterse vakantie! Haal een frisse neus tijdens een wandeling door de bossen. Met een beetje geluk zijn deze bedekt met een prachtige deken van sneeuw. En warm u daarna op bij de open haard. Is dat geen fantastisch vooruitzicht? Beleef samen de mooiste momenten tijdens de feestdagen. Ga eropuit met familie of vrienden en geniet van een mooie decembermaand!

Sinterklaas

Schoentje zetten, pepernoten bakken of knutselen. Zoek samen met de kinderen naar de bungalow van Sinterklaas of laat Piet langskomen bij u in de bungalow. Tijdens de sinterklaasperiode worden er op een aantal parken van Landal GreenParks leuke sinterklaasactiviteiten georganiseerd die u zeker niet wilt missen!
SintactiviteitenSamen Sinterklaas vieren

Kerstvakantie

Dennengeur, cadeautjes onder de boom en samen met familie of vrienden rond het haardvuur. Volop kerstsfeer en speciale kerstactiviteiten tijdens de kerstvakantie. Gezellig gourmetten in uw accommodatie of culinair uit eten voor een compleet verzorgde avond. Geniet van het samenzijn, het is tenslotte de gezelligste tijd van het jaar.
KerstactiviteitenKerst op onze parken

Oud en Nieuw

Sluit het jaar af bij Landal GreenParks met een knallend Oud en Nieuw. Met familie of vrienden in uw bungalow of buiten met fonkelende sterretjes in de hand naar het vuurwerk kijken. Smullen van zelfgemaakte oliebollen en appelflappen en samen aftellen naar het nieuwe jaar. Proost!
Een sprankelend Oud & Nieuw

Vuurwerkvrij verblijf

Bent u geen liefhebber van vuurwerk? Sluit het jaar dan af zonder knallen met een gezellig verblijf op één van onze vuurwerkvrije parken. De enige knallen op deze parken zullen afkomstig zijn van champagnekurken. In alle rust genieten, ideaal met huisdieren of kleine kinderen!
Een vuurwerkvrij Oud & Nieuw

Vakantie cadeau geven? Giftcard

Wat is een mooier cadeau om te geven dan vakantie? Samen herinneringen maken met vrienden of familie op één van onze 90 parken. Met de Landal Giftcard geeft u een cadeau om nooit te vergeten.
Geef een vakantie cadeau

Meer lezen

Bekijk het geselecteerde artikel over de leukste kerstmarkten van deze winter.