Magie voor jong & oud

De Efteling in Noord-Brabant is al meer dan 65 jaar een magische plek met talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende parkshows. Wilt u tijdens uw vakantie een sprookjesachtig dagje uit? Kom dan naar de Efteling, want hier is van alles te beleven voor jong en oud!

Sprookjesachtig mooi

Het Sprookjesbos is een ware belevenis. Ontdek hier verschillende mooie sprookjes, van Assepoester tot de Nieuwe Kleren van de Keizer. Luister naar de verhalen van de Sprookjesboom en bekijk de gekleurde duiven op het plein van de Kikkerkoning. U komt ogen te kort!

Achtbanen voor waaghalzen

Spanning en avontuur. Stap in één van de achtbanen voor een bloedstollende rit. De Python is de bekendste, met loopings en een kurkentrekker. Naast de Python ligt Joris en de Draak, een houten achtbaan. Ga de strijd aan met de draak of ontduik de vloek van het spookschip in de Vliegende Hollander. Laat u uitdagen door een vrije val van 37,5 meter in de nieuwste achtbaan, Baron 1898.

Spektakel voor de hele familie

Bezoek Droomvlucht en vlieg door een wereld van trollen en elfjes. Of kom kijken bij parkshow Raveleijn, waar de ruiters van Raveleijn hun best moeten doen om de stad te bevrijden van de slechte graaf. Sluit de dag af met Aquanura, een spetterend waterspektakel vol licht- en geluidseffecten.

De plek voor lekkere trek

Onderbreek uw dag vol spektakel en avontuur voor een hapje en een drankje. In pannenkoekenrestaurant Pollekes Keuken bestelt u heerlijke pannenkoeken. Of dineer in het Wapen van Raveleijn, het restaurant grenst aan de parkshow en is helemaal ingericht in de bourgondische stijl van Raveleijn.

In winterse sferen

Ook in het winterseizoen geniet u van een dagje uit in de Efteling. Het sprookjesachtige attractiepark is dan weer feeëriek winters aangekleed met duizenden twinkelende lichtjes, winterse lekkernijen, warme Vreugdevuren en besneeuwde dennenbomen. Zwier over de ijsbaan met je lief, ga gierend van een glijhelling of smelt weg bij je favoriete sprookje. In de Winter Efteling voelen zelfs de koudste dagen van het jaar het warmst aan.

Parken in de buurt van de Efteling

Park Afstand Regio Plaats
Landal Duc de Brabant 29 km Noord-Brabant Diessen-Baarschot
Landal Het Vennenbos 44 km Noord-Brabant
Hapert
Landal De Vers 86 km Noord-Brabant
Overloon

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Filters :
  • Parken in de buurt van de Efteling
Bezig met het ophalen van data...

Landal Duc de Brabant Diessen-Baarschot, Noord-Brabant, Nederland

Park op de kaart
  • 140 vrijstaande bungalows en 8 loghomes
  • Openluchtzwembad met terras
  • Airtrampoline, speeltuin en midgetgolfbaan

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 1,55 p.p.p.n..

3 nachten - 22 Maart 2019

Landal De Vers Overloon, Noord-Brabant, Nederland

Park op de kaart
  • 211 accommodaties
  • Vernieuwd overdekt zwembad
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 1,16 p.p.p.n..

3 nachten - 22 Februari 2019

Landal Het Vennenbos Hapert, Noord-Brabant, Nederland

Park op de kaart
  • 523 bungalows
  • Subtropisch Waterparadijs met golfslagbad
  • Park Plaza met uitgebreide horeca

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 1,51 p.p.p.n..

3 nachten - 29 Maart 2019