Attracties, shows en plezier

Attractiepark Slagharen in Overijssel is al meer dan 50 jaar een park vol attracties en shows. Ga samen op avontuur en beleef plezier tijdens de theatershows en het unieke straattheater.

Spannende avonturen

Het park heeft een aantal spannende attracties. In het midden van het park staat de Gold Rush, de eerste triple launch achtbaan waarbij u drie keer gelanceerd wordt. Bent u niet bang voor een beetje water? Stap dan in Ripsaw Falls en bevaar de wildwaterrivier. Uw avontuur vastleggen? Neem dan uw 3D foto mee naar huis!

Het Wilde Westen

Stap in de Apollo en vlieg de planeten en sterren voorbij! Vaar door het Wilde Westen in Wild West Adventure en zie indianen en goudzoekers. De Cable Car is een mooie attractie om even te gaan zitten. U zweeft boven de wandelende mensen en geniet van het uitzicht.

Betoverende wereld

Tussen de attracties door kunt u genieten van de populaire Western Parade en het straattheater. Of ga met Randy en Rosie mee op avontuur. Ook staat er op het park een circus, waar u naar spannende acts kunt kijken.

Eten in stijl

Even bijkomen met een hapje of drankje? In Attractiepark Slagharen vindt u allerlei eetgelegenheden. Zo is er een steakhouse voor een gevarieerde lunch of een uitgebreid diner en bij de Wok Inn kunt u genieten van heerlijke Aziatische hapjes. Daarnaast zijn er genoeg tentjes op het park waar u terecht kunt voor snacks en ijsjes.

Parken in de buurt van Slagharen

Park Afstand Regio Plaats
Landal De Vlegge 22 km
Overijssel Sibculo
Landal Aelderholt 30 km Drenthe Aalden
Landal Orveltermarke
30 km Drenthe Witteveen
Landal Het Land van Bartje
45 km Drenthe Ees

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Filters :
 • Parken in de buurt van Slagharen
Bezig met het ophalen van data...

Landal Aelderholt Aalden, Drenthe, Nederland

Park op de kaart
 • 281 bungalows
 • Overdekt zwembad met glijbaan
 • Indoorspeelparadijs en Atelier

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 1,25 p.p.p.n..

3 nachten - 22 Maart 2019
 • 400 vrijstaande accommodaties
 • Overdekt zwembad met peuterbad en glijbaan
 • Ponyranch

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 1,15 p.p.p.n..

3 nachten - 08 Maart 2019

Landal Orveltermarke Witteveen, Drenthe, Nederland

Park op de kaart
 • 227 bungalows
 • Pitch & Putt golfbaan
 • Avontureneiland

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.n..

3 nachten - 08 Maart 2019

Landal De Vlegge Sibculo, Overijssel, Nederland

Park op de kaart
 • 160 vrijstaande bungalows
 • Recreatieplas met strand
 • Wandel- en fietsmogelijkheden

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 0,97 p.p.p.n..

3 nachten - 01 Maart 2019