Een golfbaan om de hoek

Had u toch een ander park of andere omgeving in gedachte? Een groot aantal van onze parken liggen dichtbij golfparken zodat u alsnog uw favoriete sport kunt beoefenen. Kies uw favoriete bestemming in het overzicht hieronder en geniet van uw verblijf midden in de natuur met een golfbaan praktisch om de hoek.

Tussen bos en heide in Drenthe

Geniet van rust en ruimte van heidevelden en bossen tijdens het lopen van een 18 holes baan in Drenthe. Wissel een dag golfen af met een wandeling of fietstocht langs de historische hunebedden of de pittoreske dorpjes. En sluit vervolgend uw dag af met een heerlijk diner in een van onze parkrestaurants. 
Bekijk de golfbanen in Drenthe

Tussen de Friese meren

Breng uw golfvakantie door in het mooie Friesland. De greens zijn gelegen midden in het uitgestrekte landschap tussen de bekende Friese meren. Geniet van de afwisseling tussen bos en open natuurgebied terwijl u 18 holes loopt. En de dag afsluiten? Dat doet u met een typisch Friese lekkernij.
Bekijk de golfbanen in Friesland

Noord-Holland: één met de natuur

Golfen in Noord-Holland betekent al snel golfen de buurt van strand, zee en duinen. Het unieke Noord-Hollandse landschap nodigt iedere golfer uit tot het spelen van een ontspannen rondje golf. U voelt zich al gauw één met de natuur, een prachtige ervaring.
Bekijk de golfbanen in Noord-Holland

Heuvellandschappen in Limburg

Het heuvellandschap in Limburg geeft een extra dimensie aan de golfsport. Professionele golfbanen met verschillende moeilijkheidsgraden bieden gegarandeerd diverse uren golfplezier en uitdaging. De talrijke streekgerechten zorgen er daarnaast voor dat u nog lang kunt nagenieten van een heerlijke dag midden in de natuur.
Bekijk de golfbanen in Limburg

Het ruige karakter van de Wadden

Op de wadden kunt u prima golfen op de authentieke golfbanen. Met hun prachtige ligging in de duingebieden bent u verzekerd van het ruige karakter van een echte duinbaan. Extra handicap is de altijd aanwezige wind. En met de juiste windrichting kunt u zelfs de zee horen ruisen. Een betere ontspanning bestaat er niet!
Bekijk de golfbanen op de Wadden

Uitdagend golflandschap in Zeeland

Zeeland kent een divers aanbod aan golfbanen met uitzicht op zee of midden in een natuurgebied. Wat alle banen gemeen hebben is in ieder geval dat de zee nooit ver weg is en de zon vaker schijnt dan in de rest van Nederland. Geniet van het uitdagende golflandschap en sluit de dag af met producten uit de Zeeuwse keuken. Zo moet een echte golfvakantie zijn.
Bekijk de golfbanen in Zeeland

Bourgondisch België

Glooiende greens, omzoomd door bosschages en afgewisseld met waterpartijen, dat kenmerkt uw golfvakantie in België. Als u daarbij ook nog de bourgondische instelling optelt dan weet u zeker dat u na het lopen van 18 holes de dag culinair kunt afsluiten in het restaurant van de golfclub of kunt genieten van de ondergaande zon op het terras.
Bekijk de golfbanen in België

Tussen bos en meer in Denemarken

Omgeving door bossen en meren liggen de golfbanen in Denemarken goed verscholen in het Deense landschap. Licht glooiende greens worden afgewisseld met vlaktes met meertjes. Combineer een heerlijke golfvakantie met een verblijf in een luxe accommodatie op één van de vijf Deense parken.
Bekijk de golfbanen in Denemarken

Afwisselende banen in Duitsland

Duitsland kent veel golfbanen in zeer afwisselende landschappen. Van kustbanen in het noorden tot bergbanen in het zuiden en vergeet ook niet de bos- en open landschapsbanen. Laat u uitdagen op de greens en sluit uw dag af met een heerlijke Duitse Moezelwijn of een van de vele plaatselijke bieren. Er is voor ieder wat wils.
Bekijk de golfbanen in Duitsland

Heuvelachtige greens in Hongarije

Combineer uw verblijf in een luxe accommodatie met een dag op de golfbaan. Geniet van de prachtige vergezichten en zoek de uitdaging op de heuvelachtige greens. Voor een drankje of diner komt u naar ons restaurant. Welkom in gastvrij Hongarije!
Bekijk de golfbanen in Hongarije

 Vergezichten in Oostenrijk

Ga de uitdaging aan op één van de berggreens en geniet van de schilderachtige bergwereld. Wissel een dag golf af met een bezoek aan mooie pittoreske dorpjes, een bergwandeling of een tocht door de mooie dalen. En na een heerlijke sportieve dag laat alles op u inwerken op het terras van de golfclub, het park of uw luxe accommodatie.
Bekijk de golfbanen in Oostenrijk

Bergbanen in Zwitserland

Golfen met uitzicht op prachtige berglandschappen en spelen op uitdagende en heuvelachtige banen is kenmerkend voor de golfsport in Zwitserland. Op een steenworp afstand van onze parken kunt u ontspannen genieten van een sportieve dag in de buitenlucht en zich verheugen op heerlijke typisch Zwitserse gerechten na afloop.
Bekijk de golfbanen in Zwitserland
Vind uw ideale accommodatie
Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
*excl. additonele kosten

Bestemmingen

0 parken gevonden

Filter op:
 • Prijsrange
  *getoonde prijzen zijn vanaf prijzen
 • Aankomstdagen
 • Park - Ligging
 • Accommodatiegrootte
 • Indeling
 • Labels
 • Accommodatie - Algemeen
 • Accommodatie - Speciale accommodaties
 • Accommodatiefaciliteiten
 • Park - Algemeen
 • Zwempret
 • Parkactiviteiten - Kindvriendelijk
 • Parkfaciliteiten - Eten en drinken
 • Parkfaciliteiten - Wellness en beauty
 • Omgeving - Eropuit
 • Omgeving - Actief en sportief