Naar hartelust golf spelen

Golfliefhebbers kunnen kun hart ophalen. Tijdens uw vakantie golfen op het park? Dat kan op Landal Beach Resort Ooghduyne, Landal Hoog Vaals,
Landal Sluftervallei en Landal Winterberg. Kies uw bestemming en geniet van een sportieve vakantie. Sla een balletje op de golfparken en probeer uw handicap te verbeteren.

Landal Beach Resort Oogduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne, in Noord-Holland, beschikt over een 9-holes A-status links golfbaan, een echt pareltje voor de gevorderde golfers! Maar ook de beginners zijn hier van harte welkom, u kunt onder leiding van een golfpro op een leuke manier kennis maken met alle facetten van de golfsport! Ook beschikt dit golfpark over een Pitch & Putt golfbaan.
Boek nu uw verblijf op Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Hoog Vaals

U hoeft geen professional te zijn om bij Landal Hoog Vaals de baan op te gaan, bezitters van een baanpermissie of GVB mogen direct de 9-holes par 3 golfbaan op! Ook zijn er geen starttijden, dus u kunt gewoon vanaf 9.00 uur afslaan. Tip: maak uw verblijf compleet met het golfarrangement van Landal Hoog Vaals.
Boek nu uw verblijf op Landal Hoog Vaals

Landal Sluftervallei

Op de wadden kunt u ook prima golfen. Vlakbij Landal Sluftervallei ligt Golfbaan de Texelse. Hier vindt u een 18 holes golfbaan met grote greens, waterhindernissen en duinen. Uniek is de par 3 golfbaan, waar ook de beginnende golfer aan de slag kan. Met het golfarrangement van
Landal Sluftervallei ontvangt u korting op de reguliere prijzen!
Boek nu uw verblijf op Landal Sluftervallei

Landal Winterberg

Vanaf Landal Winterberg loopt u via een korte weg zo de golfbaan op. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan golfbanen, waaronder een 9-holes golfbaan en een Pitch & Putt baan. Golfclub Winterberg ligt midden in de prachtige natuur van Winterberg. De hellingen en natuurlijke waterpartijen geven de baan een natuurlijke uitstraling.
Boek nu uw verblijf op Landal Winterberg

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Filters :
 • Parken met een golfbaan
Bezig met het ophalen van data...

Landal Sluftervallei De Cocksdorp, Waddeneilanden, Nederland

Park op de kaart
 • 316 bungalows, 16 stacaravans en 4 safaritenten
 • Overdekt zwembad
 • Gelegen aan natuurgebied De Slufter
vanaf 480
Nu vanaf 299
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 1,75 p.p.p.n., maximaal 7 nachten.

3 nachten - 04 Mei 2018

Landal Winterberg Winterberg, Sauerland, Duitsland

Park op de kaart
 • 200 chalets
 • Overdekt zwembad
 • Café-Bistro Woods
vanaf 333
Nu vanaf 299
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting vanaf 16 jaar € 2,50 p.p.p.n.

3 nachten - 11 Mei 2018

Landal Hoog Vaals Vaals, Limburg, Nederland

Park op de kaart
 • 355 vrijstaande en geschakelde bungalows
 • Overdekt zwembad met peuterbad en glijbaan
 • 9-holes golfbaan
vanaf 345
Nu vanaf 229
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting vanaf 6 jaar € 1,48 p.p.p.n.

3 nachten - 11 Mei 2018

Landal Beach Resort Ooghduyne Julianadorp aan Zee, Noord-Holland, Nederland

Park op de kaart
 • 284 villa's en 50 appartementen
 • Overdekt zwembad met glijbaan
 • 9-holes golfbaan met Driving Range 'on water'
vanaf 473
Nu vanaf 289
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 1,27 p.p.p.n.

3 nachten - 27 April 2018