Kerststad Valkenburg 2020

Van 13 november 2020 t/m 3 januari 2021 is het Geulstadje Valkenburg weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. Kerststad Valkenburg gaat door: dankzij de maatregelen geniet je gezellig en ontspannen van de vele lichtjes, de muziek en al het lekkers, boven- én ondergronds! Geheel in de kerstgedachte zorgen we voor elkaar, zodat iedereen kan genieten van Kerststad Valkenburg.
    • Dé kerstbestemming van Europa
    • Veilig en vertrouwd
    • 52 dagen Kerstmis

Voorpret

Geniet van fonkelende lampjes en spectaculaire lichtshows. Sjees met goed weer de rodelbaan naar beneden en bezoek het dorp van de Kerstman. Bezoek verschillende voorstellingen van het kerstverhaal en verwen jezelf met verwarmende lekkernijen. Favoriet is natuurlijk het struinen langs kerstkraampjes in de sfeervolle grotten. Het kan allemaal dit jaar. Beleef alvast wat voorpret: plan je bezoek van tevoren en hou het veilig.
Plan je bezoek

Zoveel te beleven

Er valt dit jaar weer zoveel te beleven in Kerststad Valkenburg. Proef de kerstsfeer in Europa's grootste ondergrondse kerstmarkt of bekijk het 25 meter lange diorama in de grotten van het MergelRijk. Voor de ultieme kerstbeleving breng je een bezoekje aan Winter Wonderland, waar je de kerststal en de grootste verlichte kerstboom van Limburg vindt.
Bekijk alle activiteiten

Ontdek de parken

Meer informatie

Wil je meer voorpret beleven? Kijk dan op de website www.kerststadvalkenburg.nl voor een overzicht van alle kerstactiviteiten en het bestellen van tickets voor de diverse activiteiten. Veel plezier!