Ode aan het landschap

Vanuit een van de Landal vakantieparken beleef je de natuur op haar puurst. Tijdens een wandeltocht langs de Hollandse waterlinie bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een uniek molenspektakel tijdens een gps-ontdekkingstocht. Speciaal voor jou als independant explorer! Het landschap in Nederland is het (her)ontdekken waard!

Samen met het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) brengen we een Ode aan het landschap. Doe je mee?
    • Kies uit een van de unieke vakantiebestemmingen in eigen land en boek een sfeervolle accommodatie. Van comfortabele appartementen tot luxe vakantiehuizen met een eigen sauna.
    • Je hebt alles bij de hand en kunt fijn jouw eigen ritme bepalen. Ontspannen op uw terras en genieten van heerlijke streekgerechten.
    • Wandel- en fietsroutes dwars door het bos leiden naar de mooiste plekjes. Fietsen zijn te huur.
    • En natuurlijk mag de hond ook mee op vakantie.

Unieke Nationale parken

Wild spotten in Nationaal Park Veluwezoom of paardrijden in het Drents Friese Wold. De Nationale parken van Gelderland en Drenthe zijn stuk voor stuk uniek. Landal Hunerwold State en Landal Coldenhove vormen de ideale uitvalsbasis voor bijzondere buitenavonturen.

Verborgen parels

Volg de 85 km lange Nieuwe Hollandse Waterlinie en ontdek de forten, vestingen en kastelen. Verblijf nabij het grootste Rijksmonument van Nederland. Een ideale schuilplaats tijdens dit historische avontuur is Landal Amerongse Berg.

De machtige rivier de Maas kronkelt door Limburg, vormt een muze voor landschapsschilders en staat centraal in een bijzondere expositie in het Limburgs museum. Beleef het vanuit Landal Landgoed Aerwinkel, Landal Reevallis, Landal Hoog Vaals, Landal Kasteeldomein De Cauberg of Landal De Waufsberg.

Een route dwars door het landschap van de Achterhoek waarin het boerenleven centraal staat. Volg de Silo-Art-Tour die zich kenmerkt door uitingen van een street art kunstenaar. Bij terugkomst na een enerverende dag staat ontspanning voorop op Landal Stroombroek.

Nederland waterland

Wakker worden aan het water op Landal Beach Resort Ooghduyne of Landal Volendam om er vervolgens op uit te trekken. Een gps-ontdekkingstocht langs 21 molens in een dynamisch landschap brengen de Noord-Hollandse natuur en cultuur dicht bij elkaar.

Beleef het UNESCO Werelderfgoed Waddenzee vanaf het vasteland. Overnacht op een van de Friese vakantieparken Landal Esonstad, Landal Waterpark Sneekermeer en Landal Waterpark Teherne en wordt wakker in een bijzonder natuurdecor.

Tijd voor een vaarexcursie naar het man-made land Marker Wadden. ‘s Ochtends vogels spotten vanuit de kijkhutten, ‘s middags suppen op het Markermeer. Verblijf in een waterrijk landschap op Landal Waterparc Veluwemeer of Landal Marker Wadden.

Zorgeloos boeken bij Landal

Zorgeloos boeken bij Landal

Verblijf in een uniek landschap
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Limburg, Noord-Holland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum