Onze maatregelen voor een onbezorgde vakantie in Nederland

Sinds 15 mei 2020 zijn in Nederland al onze parken en campings weer open. Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn de receptie, parkshop, fietsverhuur, take-away en ook zwembaden weer geheel of gedeeltelijk geopend. Ook bieden we gepaste Fun & Entertainment activiteiten aan. Het vertrouwde Landal gevoel! We informeren u op deze pagina graag over de genomen maatregelen op onze Nederlandse parken. Daarnaast vindt u op onze FAQ pagina direct antwoorden op alle veel gestelde vragen. We staan klaar om u een onvergetelijke vakantie te bieden en wensen u alvast veel plezier.
Wij nemen gepaste maatregelen om u een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal uw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan u gewend bent. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten midden in de natuur!

Alle veelgestelde vragen op een rij

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht