Vakantie in Denemarken

Steeds meer van onze vakantieparken gaan weer open, waarbij we alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen nemen in overeenstemming met de lokaal geldende richtlijnen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de vele mogelijkheden die er zijn en de voorzorgsmaatregelen die we op verschillende vakantieparken hebben getroffen. We staan voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie in de natuur te bieden.
We volgen de richtlijnen van Sundhedsstyrelsen (Deense RIVM) om u een veilige vakantie te bieden. Dat betekent misschien ook dat het er op de vakantieparken iets anders aan toe gaat dan u gewend bent. Voor ons is het belangrijk dat u van een onbezorgde vakantie midden in de natuur kunt genieten. U vindt meer informatie op onze FAQ-pagina. Op de website Nederland Wereldwijd leest u het recente reisadvies per land van bestemming dat geldt voor Nederlanders. Op diplomatie.belgium.be vindt u de laatste reisadviezen per land van bestemming, geldig voor Belgen.

Reisrestricties

De Deense overheid heeft de grenzen gesloten voor reizigers uit Nederland.
Nederland Wereldwijd
In de nacht van vrijdag 18 september op zaterdag 19 september 2020 is de grens van Denemarken gesloten voor reizigers vanuit Nederland. Dit geldt ten minste tot 8 oktober 2020. Heeft u al een boeking gemaakt? U kunt uw verblijf omboeken naar een ander park in een ander land of u kunt een voucher aanvragen.

Algemene maatregelen op onze Deense vakantieparken

 • Wij verzoeken u om op het hele park afstand te houden, ook in zwembaden, speeltuinen en op sportvelden. De afstand in Denemarken is 1 meter.
 • Met borden en markeringen maken wij u attent op het houden van afstand.
 • Wij streven ernaar dat er zo min mogelijk contact nodig is tussen medewerkers en gasten. We bieden zoveel mogelijk zelfbediening aan en waar dat niet mogelijk is, maken we gebruik van plexiglas om u en onze medewerkers te beschermen.
 • Op alle handcontactpunten en op centrale plekken in onze hoofdgebouwen staat handgel of is een mogelijkheid om uw handen te wassen.
 • Op meerdere vakantieparken zijn takeaway mogelijkheden.
 • Doe alleen boodschappen of kom alleen eten afhalen. Op borden staat het maximaal aantal toegestane personen aangegeven.
 • We houden ons aan de eis van 4 m2 per persoon in een ruimte met staande gasten en 2 m2 per persoon in een ruimte met zittende gasten.
 • We verzoeken u om de maaltijd in of rond uw woning op te eten.
 • Wij vragen u om zo veel mogelijk met pin of via uw mobiele telefoon te betalen en om uw verblijf voor aankomst te voldoen.
 • Alle medewerkers houden zich aan de hygiënerichtlijnen van Sundhedsstyrelsen.
 • Handcontactpunten die door veel mensen worden aangeraakt, worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Zwemmen

Eten en drinken

Faciliteiten en activiteiten

In- en uitchecken

Parkshops

Schoonmaak

Alle veelgestelde vragen op een rij

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht