Onbezorgde vakantie in Denemarken

Sinds 1 september 2021 zijn er in Denemarken geen coronabeperkingen meer. Toch hebben we ervoor gekozen om op onze parken enkele richtlijnen te blijven hanteren waarmee we onze gasten een veilige vakantie willen garanderen. Alle faciliteiten zijn geopend zonder beperkingen. We kijken ernaar uit om je een onvergetelijke vakantie vol plezier en natuur te bieden. 
We volgen de richtlijnen van Sundhedsstyrelsen (Deense RIVM) om je een veilige vakantie te bieden. Voor ons is het belangrijk dat je van een onbezorgde vakantie midden in de natuur kunt genieten. Op deze pagina vind je de maatregelen en richtlijnen die gelden op onze parken. Antwoorden op veelgestelde vragen vind je op onze FAQ-pagina. Doe voordat je terugreist naar Nederland eerst de quarantaine reischeck

Algemene maatregelen op onze Deense vakantieparken

  • Wij zorgen ervoor dat je op het hele park voldoende afstand van elkaar kunt houden.
  • Op alle handcontactpunten en centrale plekken in het hoofdgebouw zorgen we voor handdesinfectiemiddel of is een mogelijkheid om je handen te wassen.
  • We vragen je om zoveel mogelijk met pin of je mobiele telefoon te betalen. Betaal je verblijf voor aankomst. 
  • Alle medewerkers volgen de richtlijnen van de Deense gezondheid- en geneesmiddelenautoriteit op het gebied van goede hygiëne en gepast gedrag.
  • We besteden extra aandacht aan het grondig reinigen en desinfecteren van gezamelijke handcontactpunten die vaak en door veel mensen worden aangeraakt.

Onze vakantieparken in Denemarken

Veelgestelde vragen

Op onze FAQ pagina vind je een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot jouw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht

Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om je te allen tijde van actuele informatie te voorzien verwijzen we je naar de landelijke overheidswebsite waar je het geldende reisadvies kunt vinden voor jouw land van bestemming.

Meer informatie