Parkmaatregelen voor een onbezorgde vakantie in Denemarken

Op onze vakantieparken in Denemarken nemen we alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen in overeenstemming met de geldende richtlijnen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de vele mogelijkheden die er zijn en de voorzorgsmaatregelen die we op verschillende gebieden hebben getroffen. We staan voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie in de natuur te bieden.
We volgen de richtlijnen van Sundhedsstyrelsen (Deense RIVM) om u een veilige vakantie te bieden. Dat betekent misschien ook dat het er op de vakantieparken iets anders aan toe gaat dan u gewend bent. Voor ons is het belangrijk dat u van een onbezorgde vakantie midden in de natuur kunt genieten. U vindt meer informatie op onze FAQ-pagina.

Binnenfaciliteiten op onze Deense parken weer open (bijgewerkt op 16 april)

Eindelijk kunnen we er naar uitkijken om onze binnenfaciliteiten weer te openen. We heropenen onze binnenfaciliteiten volgens het onderstaande plan:
 • De brasserie op Landal Seawest, Søhøjlandet en Rønbjerg is de volgende dagen geopend : 23 april, 24 april, 29 april - 1 mei 7 mei en 8 mei 12 mei - 15 mei.
Na 21 mei zijn de restaurants en de overige binnenfaciliteiten elke dag open.

Algemene maatregelen op onze Deense vakantieparken


 • We attenderen u erop dat op alle openbare plekken van het park het dragen van een mondkapje voor personen van 12 jaar en ouder verplicht is, behalve als u zit of aan het sporten bent. 
 • Wij verzoeken u om op het hele park afstand te houden, ook in zwembaden, speeltuinen en op sportvelden. De afstand in Denemarken is 1 meter.
 • Met borden en markeringen maken wij u attent op het houden van afstand.
 • Wij streven ernaar dat er zo min mogelijk contact nodig is tussen medewerkers en gasten. We bieden zoveel mogelijk zelfbediening aan en waar dat niet mogelijk is, maken we gebruik van plexiglas om u en onze medewerkers te beschermen.
 • Op alle handcontactpunten en op centrale plekken in onze hoofdgebouwen staat handgel of is een mogelijkheid om uw handen te wassen.
 • Op meerdere vakantieparken zijn takeaway mogelijkheden.

 • Doe alleen boodschappen of kom alleen eten afhalen. Op borden staat het maximaal aantal toegestane personen aangegeven.
 • We houden ons aan de eis van 4 m2 per persoon in een ruimte met staande gasten en 2 m2 per persoon in een ruimte met zittende gasten.
 • We verzoeken u om de maaltijd in of rond uw woning op te eten.
 • Wij vragen u om zo veel mogelijk met pin of via uw mobiele telefoon te betalen en om uw verblijf voor aankomst te voldoen.
 • Alle medewerkers houden zich aan de hygiënerichtlijnen van Sundhedsstyrelsen.
 • Handcontactpunten die door veel mensen worden aangeraakt, worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Zwemmen

Eten en drinken

Faciliteiten en activiteiten

In- en uitchecken

Parkshops

Schoonmaak

Veelgestelde vragen

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht

Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om u ten alle tijden van actuele informatie te voorzien verwijzen we u naar de landelijke overheidswebsite waar u het geldende reisadvies kunt vinden voor uw land van bestemming.

Meer informatie