Nieuwe maatregelen

Onze binnenfaciliteiten, waaronder restaurants, zijn gesloten van 16 december 2020 t/m in ieder geval 5 april 2021, maar op de meeste parken is het nog steeds mogelijk om afhaalmaaltijden te bestellen. Kijk voor meer in onze app.

Vanwege de recente maatregelen zijn al onze binnenfaciliteiten op onze parken gesloten.

Hieronder vindt u onze maatregelen die gelden wanneer onze restaurants en binnenfaciliteiten weer open gaan.

Eten en drinken

Gezelligheid tijdens het avondeten hoort ook bij een fijne vakantie. We willen graag dat u daar tijdens uw vakantie onbezorgd van kunt genieten, en zonder afwas. Daarom worden op onze parken verschillende mogelijkheden aangeboden. Alle mogelijkheden zijn in overeenstemming met de richtlijnen van Sundhedsstyrelsen met als doel het welzijn van onze gasten.
Bij alle eetgelegenheden staat het maximaal aantal toegestane personen vermeld, er staat aangegeven waar u moet betalen en eventueel afhalen en het contact tussen gast en medewerker wordt beperkt door middel van plexiglas. We volgen de richtlijnen voor ieders veiligheid.

Restaurant
In de brasserie van Landal Rønbjerg, Landal Søhøjlandet en Landal Seawest kunt u genieten van een lekkere lunch of een heerlijk diner. Kijk in de app voor de openingstijden van de brasserie van het park dat u gaat bezoeken.

Bij Landal Grønhøj Strand is Café Oldschool open voor diner.

In restaurants zijn gasten van 12 jaar en ouder bij het opstaan verplicht een mondkapje te dragen. 
Takeaway
Wilt u uw maaltijd in de woning opeten? Bij Landal Seawest, Landal Søhøjlandet en Landal Rønbjerg kunt u gebruik maken van heerlijke takeaway. Bestel via de Landal App.

Bij Landal Middelfart en Landal Ebeltoft verwijzen we u graag naar goede restaurants in de omgeving.

Ontdek Denemarken op haar mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek uw verblijf