Faciliteiten & activiteiten

Jouw verblijf bij Landal GreenParks moet een leuke, actieve vakantie in de natuur betekenen en we doen er alles aan om faciliteiten en activiteiten in overeenstemming met de richtlijnen van Sundhedsstyrelsen aan te bieden.
Houd bij het bezoeken van onze faciliteiten en activiteiten rekening met de volgende maatregelen:
 • Een coronapaspoort is nodig voor gebruik van:
  • Het zwembad (vanaf 15 jaar)
  • De sporthal (vanaf 15 jaar)
  • De creatieve workshops (vanaf 15 jaar)
  • De speelhal (vanaf 15 jaar)
  • De minigolf (vanaf 15 jaar)
  • De bowling (vanaf 15 jaar)
 • Het maken van een reservering vooraf is noodzakelijk. Je kunt deze maken bij de parkreceptie.

Activiteitenprogramma
Kijk voor het programma van het park in de app, want die wordt voortdurend bijgewerkt.


Bowling
Je kunt weer een wedstrijdje spelen op de bowlingbaan. Er zijn minder banen beschikbaar en voor jouw veiligheid worden de bowlingballen na iedere groep schoongemaakt. Kijk voor de openingstijden in de Landal GreenParks app.

Indoorspeelparadijs
Ons speelparadijs is ook weer open. Het aantal gasten is echter wel beperkt, dus daarom wordt slechts één volwassene per groep toegelaten. We vragen iedereen om zijn of haar handen regelmatig te wassen. Het speelparadijs zal in de loop van de dag worden schoongemaakt en het aantal gasten wordt voortdurend in de gaten gehouden.

Zwemmogelijkheden
Meer informatie over de zwemmogelijkheden vind je op onze zwemmenpagina.


Sporthal & squashbanen
Je kunt nu weer gebruikmaken van onze sporthal en squashbanen. Het aantal personen dat in de zaal wordt toegelaten is beperkt en daar wordt voortdurend op toegezien. Materiaal kan op het park worden gehuurd en wordt na ieder gebruik gedesinfecteerd.
Bollo
Bollo woont uiteraard nog steeds in zijn huis op Landal Seawest, Landal Søhøjlandet en Landal Rønbjerg. Op dit moment is hij een beetje moe, dus hij gaat er niet iedere dag op uit, maar als de kinderen zomervakantie hebben, is hij weer helemaal fit. Bollo zal op het park rondlopen en wij vragen de ouders om afstand tussen de kinderen en Bollo te bewaren. Bovendien zal Bollo een aantal dagen voorlezen. Er staat aangegeven waar je kunt gaan zitten en hoeveel mensen mogen deelnemen.

Fietsverhuur
Bij Landal Søhøjlandet, Landal Seawest, Landal Rønbjerg en Landal Ebeltoft kun je fietsen huren. We verzekeren je uiteraard dat de fietsen na elk gebruik worden gedesinfecteerd.

Speeltuinen en springkussens
De speeltuinen en springkussens buiten kunnen worden gebruikt, wel met inachtneming van de richtlijnen van Sundhedsstyrelsen. Vergeet niet om afstand te houden, was je handen voor en na een bezoek aan de speeltuin en houd in de gaten hoeveel personen aanwezig zijn.


Minigolf en voetbalgolf
Je kunt gebruikmaken van onze mini- en voetbalgolfbanen. De materialen zijn op het park te huur en worden na ieder gebruik gedesinfecteerd.

Sportvelden – buiten
Onze sportvelden kunnen met inachtneming van het samenscholingsverbod en de afstandsregel van 1 meter worden gebruikt. Materiaal kan op het park worden gehuurd en wordt na ieder gebruik gedesinfecteerd.Ontdek Denemarken op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Boek jouw verblijf