Nieuwe maatregelen

Vanwege strengere landelijke maatregelen zijn onze binnenfaciliteiten helaas van 16 december 2020 t/m in ieder geval 5 april 2021 gesloten. 

Hieronder vindt u onze maatregelen die van toepassing zijn bij heropening van onze binnenfaciliteiten.

Faciliteiten & activiteiten

Uw verblijf bij Landal GreenParks moet een leuke, actieve vakantie in de natuur betekenen en we doen er alles aan om faciliteiten en activiteiten in overeenstemming met de richtlijnen van Sundhedsstyrelsen aan te bieden.
We kunnen eindelijk onze faciliteiten en activiteiten weer gaan openen. Alle parken zijn verschillend en het aanbod wisselt van park tot park. Kijk daarom in de Landal GreenParks app bij het park dat u gaat bezoeken.

Activiteitenprogramma
Speurtochten, natuurbingo, de verrekijker van Bollo zoeken, knutselen, boogschieten, wandelen en leuke opdrachten van Bollo: dit is slechts een selectie uit het aanbod op onze parken. Het aanbod varieert van park tot park, maar vanaf 8 juni starten we alles weer op en voor het begin van de schoolvakanties bieden we weer een uitgebreid activiteitenaanbod aan. Kijk voor het programma van het park in de app, want die wordt voortdurend bijgewerkt.


Bowling
U kunt weer een wedstrijdje spelen op de bowlingbaan. Er zijn minder banen beschikbaar en voor uw veiligheid worden de bowlingballen na iedere groep schoongemaakt. Kijk voor de openingstijden in de Landal GreenParks app.

Indoorspeelparadijs
Ons speelparadijs is ook weer open. Het aantal gasten is echter wel beperkt, dus daarom wordt slechts één volwassene per groep toegelaten. We vragen iedereen om zijn of haar handen regelmatig te wassen. Het speelparadijs zal in de loop van de dag worden schoongemaakt en het aantal gasten wordt voortdurend in de gaten gehouden.

Zwemmogelijkheden
Meer informatie over de zwemmogelijkheden vindt u op onze zwemmenpagina.


Sporthal & squashbanen
U kunt nu weer gebruikmaken van onze sporthal en squashbanen. Het aantal personen dat in de zaal wordt toegelaten is beperkt en daar wordt voortdurend op toegezien. Materiaal kan op het park worden gehuurd en wordt na ieder gebruik gedesinfecteerd.
Bollo
Bollo woont uiteraard nog steeds in zijn huis op Landal Seawest, Landal Søhøjlandet en Landal Rønbjerg. Op dit moment is hij een beetje moe, dus hij gaat er niet iedere dag op uit, maar als de kinderen zomervakantie hebben, is hij weer helemaal fit. Bollo zal op het park rondlopen en wij vragen de ouders om afstand tussen de kinderen en Bollo te bewaren. Bovendien zal Bollo een aantal dagen voorlezen. Er staat aangegeven waar u kunt gaan zitten en hoeveel mensen mogen deelnemen.

Fietsverhuur
Bij Landal Søhøjlandet, Landal Seawest, Landal Rønbjerg en Landal Ebeltoft kunt u fietsen huren. We verzekeren u uiteraard dat de fietsen na elk gebruik worden gedesinfecteerd.

Speeltuinen en springkussens
De speeltuinen en springkussens buiten kunnen worden gebruikt, wel met inachtneming van de richtlijnen van Sundhedsstyrelsen. Vergeet niet om afstand te houden, was uw handen voor en na een bezoek aan de speeltuin en houd in de gaten hoeveel personen aanwezig zijn.


Midgetgolf en voetbalgolf
U kunt gebruikmaken van onze midget- en voetbalgolfbanen. De materialen zijn op het park te huur en worden na ieder gebruik gedesinfecteerd.

Sportvelden – buiten
Onze sportvelden kunnen met inachtneming van het samenscholingsverbod en de afstandsregel van 1 meter worden gebruikt. Materiaal kan op het park worden gehuurd en wordt na ieder gebruik gedesinfecteerd.Ontdek Denemarken op haar mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek uw verblijf