Eten en drinken

Op het merendeel van onze Duitse vakantieparken zijn de restaurants en terrassen geopend. Hier bieden we u graag onze service aan. Daarnaast bieden veel parken de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen en op te halen bij een Pick-Up Point.
 
De regelingen kunnen per park verschillen. We vragen uw begrip hiervoor. De meest actuele informatie vindt u op de parkpagina op onze website en bij de receptie. Houd de Landal GreenParks app in de gaten voor de actuele openingstijden van onze faciliteiten.

Verwenmomenten in uw eigen bungalow

Ook in uw accommodatie kunt u genieten van al het lekkers uit onze parkkeuken. Wij koken, u kunt het afhalen en geniet van de maaltijd in of om uw bungalow.

Eten in uw accommodatie

We verzoeken u uw bestelling vooraf door te geven via het bestelformulier. Het formulier geeft u bij de snackbar of bij de daarvoor bestemde plaats op het betreffende park. Het afhaalmoment wordt afgesproken, zo voorkomen we lange wachtrijen en drukte rondom de snackbar. Online eten bestellen? Dat kan! In onze nieuwe webshop in de Landal GreenParks App kunt u eenvoudig allerlei lekkers bestellen.

Kom alleen, geniet samen!
In alle eet- en drinkgelegenheden hebben we markeringen en routes aangelegd, zodat u uw portie friet, snacks en afhaalmaaltijden om op te warmen veilig kunt afhalen. Samen zorgen we ervoor dat we altijd 1,5m afstand houden. Alleen afhalen, samen genieten!

Foodservice in uw accommodatie

Tijdens uw vakantie bieden wij u verse en gezonde maaltijden in uw accommodatie! De met de Foodservice Award 2021 bekroonde formule zorgt ervoor dat u samen geniet van natuurlijk eten en drinken. En dat is te proeven! Bestel uw ontbijt, lunch of diner eenvoudig in de Landal GreenParks App. Eet smakelijk.

Eten in het restaurant en op het terras

De restaurants en terrassen zijn op bijna al onze Duitse vakantieparken weer geopend. De binnen horeca is op veel parken alleen bij slecht weer geopend. Natuurlijk gelden in de horeca ook de bekende hygiënemaatregelen. We verzoeken u bij de ingang van het restaurant te wachten totdat uw tafel wordt toegewezen en een mondmasker te dragen. Zodra u aan tafel zit, mag u het mondmasker af doen. We zijn goed voorbereid op uw restaurantbezoek en zien u graag tegemoet!
Uit eten? Zo werkt het
  • Reserveer vooraf een tafel om zeker te zijn van een plekje.
  • Wacht bij de ingang van het restaurant of terras tot uw tafel wordt toegewezen.
  • Desinfecteer uw handen bij de ingang.
  • Draag een mondkapje. Zodra u aan tafel zit, mag u het mondmasker af doen.
  • Vul het meldformulier op tafel in, zodat we u kunnen contacten bij geval van een besmetting.
  • Uw tafel wordt gereinigd en met de grootste zorg gedekt. Ook de stoelen worden naar ieder bezoek gereinigd.
  • We bieden een aangepast menu en kinderkaart aan.
  • Bollo's buffet en de kinderspeelhoek is nog gesloten. Wel hebben we tekeningen beschikbaar.
  • Betalen kan alleen per pin.
  • Alvast eet smakelijk!

Activiteitenbox voor de bungalow

Verrassingen zijn altijd leuk! Bestel een activiteitenbox in onze app en verheug u op een leuke verrassing. Samen met de kinderen chocoladelolly's maken, een taart "bakken zonder bakken", appelmoes maken of een bier- en wijnproefset voor een gezellige avond in uw bungalow – probeer het eens!
In de Landal GreenParks-app kunt u de verschillende activiteitenboxen bekijken en gemakkelijk bestellen. U kunt betalen via rechtstreekse overboeking, Klarna of creditcard.

BBQ-en op een zomeravond

U kunt een barbecue- of raclette-arrangement bestellen en deze ophalen of bij uw accommodatie laten afleveren. Laat u informeren bij een Pick-Up Point of bij de receptie.

Ontdek Duitsland op haar mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later