Eten en drinken op het park

De restaurants en terrassen op onze Duitse vakantieparken zijn geopend. Daarnaast bieden de meeste vakantieparken je ook de mogelijkheid om eten te bestellen en bij het pick-up point af te halen. Wij zijn goed voorbereid en kijken uit naar je bezoek.
 
De maatregelen kunnen per park verschillen. We vragen je begrip hiervoor. De meest actuele informatie vind je op de parkpagina op onze website en bij de receptie. Houd de Landal GreenParks app in de gaten voor de actuele openingstijden van onze faciliteiten.

Verwenmomenten in jouw eigen bungalow

Ook in jouw accommodatie kun je genieten van al het lekkers uit onze parkkeuken. Wij koken, jij kunt het afhalen en geniet van de maaltijd in of om de bungalow.

Eten in jouw accommodatie

We verzoeken je jouw bestelling vooraf door te geven via het bestelformulier. Het formulier geef je bij de snackbar of bij de daarvoor bestemde plaats op het betreffende park. Het afhaalmoment wordt afgesproken, zo voorkomen we lange wachtrijen en drukte rondom de snackbar. Online eten bestellen? Dat kan! In onze nieuwe webshop in de Landal GreenParks App kun je eenvoudig allerlei lekkers bestellen.

Kom alleen, geniet samen!
In alle eet- en drinkgelegenheden hebben we markeringen en routes aangelegd, zodat je jouw portie friet, snacks en afhaalmaaltijden om op te warmen veilig kunt afhalen. Samen zorgen we ervoor dat we altijd 1,5m afstand houden. Alleen afhalen, samen genieten!

Foodservice in jouw accommodatie

Tijdens uwjouw vakantie bieden wij je verse en gezonde maaltijden in jouw accommodatie! De met de Foodservice Award 2021 bekroonde formule zorgt ervoor dat je samen geniet van natuurlijk eten en drinken. En dat is te proeven! Bestel jouw ontbijt, lunch of diner eenvoudig in de Landal GreenParks App. Eet smakelijk.

Eten in het restaurant en op het terras

De restaurants en terrassen zijn op onze duitse parken zijn geopend. Hier gelden de bekende veiligheids- en hygiënemaatregelen. Of het restaurant op het vakantiepark waar jij naartoe gaat geopend is, vind je op de parkpagina van het park of in de Landal-App.

Of het restaurant op het vakantiepark waar jij naartoe gaat geopend is, vind je op de parkpagina van het park of in de Landal-App.
Uit eten? Zo werkt het
  • Reserveer vooraf een tafel om zeker te zijn van een plekje.
  • Wacht bij de ingang van het restaurant of terras tot jouw tafel wordt toegewezen.
  • Desinfecteer je handen bij de ingang.
  • Draag een mondkapje. Zodra je aan tafel zit, mag je het mondmasker af doen.
  • Vul het meldformulier op tafel in, zodat we jou kunnen contacten bij geval van een besmetting.
  • Jouw tafel wordt gereinigd en met de grootste zorg gedekt. Ook de stoelen worden naar ieder bezoek gereinigd.
  • We bieden een aangepast menu en kinderkaart aan.
  • Bollo's buffet en de kinderspeelhoek is nog gesloten. Wel hebben we tekeningen beschikbaar.
  • Betalen kan alleen per pin.
  • Alvast eet smakelijk!

Activiteitenbox voor de bungalow

Verrassingen zijn altijd leuk! Bestel een activiteitenbox in onze app en verheug je op een leuke verrassing. Samen met de kinderen chocoladelolly's maken, een taart "bakken zonder bakken", appelmoes maken of een bier- en wijnproefset voor een gezellige avond in je bungalow – probeer het eens!
In de Landal GreenParks-app kun je de verschillende activiteitenboxen bekijken en gemakkelijk bestellen. Je kunt betalen via rechtstreekse overboeking, Klarna of creditcard.

BBQ-en op een zomeravond

Je kunt een barbecue- of raclette-arrangement bestellen en deze ophalen of bij jouw accommodatie laten afleveren. Laat je informeren bij een Pick-Up Point of bij de receptie.

Ontdek Duitsland op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later