Boodschappen doen? Kom alleen

Op onze Duitse parken zijn de parkshop en giftshop geopend. Verse broodjes halen, boodschappen doen of souvenirs uitzoeken? Het kan! Houd ook tijdens het winkelen 1,5m afstand van elkaar en draag een mondkapje. We hebben onze shops aangepast om het u makkelijker te maken. Voor alle parkshops en giftshops geldt: kom alleen, geniet samen.

Winkelen met een mandje
Bij de ingang staat desinfectiemiddel klaar zodat u met schone handen boodschappen kunt doen. Met een gedesinfecteerd winkelmandje doet u uw boodschappen. Er zijn markeringen en soms ook routes uitgestippeld om het u makkelijk te maken. Ook hebben we gezorgd voor meer ruimte in de parkshops zodat u elkaar kunt passeren. Houd altijd 1,5m afstand en draag een mondkapje. En bij de kassa betaalt u met uw betaalpas.
Verse producten
Al onze verse producten worden door onze medewerkers alleen met handschoenen aangeraakt. De broodjes verpakken we uit hygiënisch oogpunt. Ook zorgen we voor plexiglas panelen zodat de broodjes afgeschermd van de medewerkers en gasten aan u worden aangeboden.

Bij de ingang

We hanteren een maximum aantal mensen binnen. Het kan zijn dat u even staat te wachten voordat u uw boodschappen kunt doen. Als het regent zorgen we ervoor dat u droogt staat.

Ontdek Duitsland op haar mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later