Boodschappen doen? Kom alleen

De parkshops op onze Duitse vakantieparken zijn geopend. Verse broodjes voor het ontbijt, boodschappen voor het avondeten of souvenirs? Alles is mogelijk! Houd bij het winkelen een minimale afstand van 1,5 meter en draag een mondkapje. In onze parkshops hebben we aanpassingen gedaan om het winkelen makkelijker voor je te maken. Voor al onze winkels geldt: alleen winkelen, samen genieten!

Let op: het is mogelijk dat de parkshop aangepaste openingstijden heeft. Informeer naar de actuele openingstijden bij de parkreceptie.

Winkelen met een mandje
Bij de ingang staat desinfectiemiddel klaar zodat je met schone handen boodschappen kunt doen. Met een gedesinfecteerd winkelmandje doe je jouw boodschappen. Er zijn markeringen en soms ook routes uitgestippeld om het je makkelijk te maken. Ook hebben we gezorgd voor meer ruimte in de parkshops zodat je elkaar kunt passeren. Houd altijd 1,5m afstand en draag een mondkapje. En bij de kassa betaal je met je betaalpas.
Verse producten
Al onze verse producten worden door onze medewerkers alleen met handschoenen aangeraakt. De broodjes verpakken we uit hygiënisch oogpunt. Ook zorgen we voor plexiglas panelen zodat de broodjes afgeschermd van de medewerkers en gasten aan je worden aangeboden.

Bij de ingang

We hanteren een maximum aantal mensen binnen. Het kan zijn dat je even staat te wachten voordat je jouw boodschappen kunt doen. Als het regent zorgen we ervoor dat je droog staat.

Ontdek Duitsland op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later