Faciliteiten & activiteiten

De bowlingbanen, indoorspeelparadijzen, dierenweides, sauna’s en zonnebanken zijn weer open. Ook sporttoernooien zijn weer toegestaan met max. 50 deelnemers, waar afstand niet nodig is. De Bollo Club is weer open voor kinderen t/m 12 jaar. Er kunnen maximaal 50 kinderen tegelijk in de Bollo Club en vooraf vragen we je om een reservering te maken. Ouders kunnen kinderen halen en brengen, maar mogen helaas niet mee naar binnen. Er is dus weer veel mogelijk op onze parken.
Op de parken vind je een Fun & Entertainment pick-up point. Hier kun je inschrijvingen en betalingen regelen voor activiteiten en faciliteiten. Ook kun je hier knutsel-, sport-, en spelmateriaal aanschaffen om in en rond de bungalow te gebruiken. Activiteiten en faciliteiten kunnen per park verschillen en we houden rekening met de maatregelen vanuit het RIVM. Bekijk de Landal-App en bekijk de meest actuele openingstijden en mogelijkheden. Veel speelplezier!

Waterpret in onze zwembaden

We zijn blij dat iedereen weer kan zwemmen op onze parken. Je kunt ook weer roetsjen van de glijbaan en plezier maken op de wildwaterbaan! Reserveer jouw plekje in het zwembad via de Landal-App.
Zwemmen

Indoorspeelparadijzen weer open

Goed nieuws voor de kids: onze indoorspeelparadijzen zijn weer open! Dus lekker klauteren en binnen spelen. Zorg wel dat je vooraf een reservering maakt, er mogen max. 50 gasten naar binnen. Voor de ouders: als je meegaat in een speeltoestel, zorg dan wel voor een mondkapje. Veel speelplezier!

Landal Adventure

Bezoek je binnenkort met de kids een van onze parken? Download dan onze toffe app Landal Adventure en stuur de kids op een digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen. Een echt avontuur!

De omgeving ontdekken met de fiets
Ontdek de natuurrijke omgevingen van onze parken en maak een mooie fietstocht. Geen fiets mee? Geen probleem, op onze parken kun je een fiets huren. We hebben de fietsen rijklaar staan met de sleutel in het slot: klaar om te gaan! Daarnaast zorgen we ervoor dat ze gedesinfecteerd zijn. In de Landal-App kun je een fiets reserveren op het park waar jij verblijft en staat er ook aangegeven wanneer je de fiets weer moet terugbrengen. Veel fietsplezier!

Minigolfen, tennissen en squashen
Minigolfen is mogelijk met 1 gezin per baan. We zorgen ervoor dat de materialen die je ophaalt bij het Fun & Entertainment pick-up-point gedesinfecteerd zijn. Tennissen kan met 4 personen op onze binnen- en buitenbanen, mits je tegenstander ook in dezelfde bungalow verblijft. Ook squashen is weer mogelijk, maar vergeet niet te reserveren! 
Speeltuinen, sportvelden en recreatieplassen
Je kunt weer gebruikmaken van speeltuinen, sportvelden en recreatieplassen. Voor de recreatieplassen gelden lokaal mogelijk restricties als deze openbaar toegankelijk zijn. We volgen de richtlijnen van de lokale autoriteiten voor uw en onze gezondheid en vragen hiervoor uw begrip.

Een ouderwets potje bowlen

Een potje bowlen kan weer op onze parken, gezellig. Bekijk in de Landal-app of dit mogelijk is op het park waar jij verblijft en reserveer snel jouw plekje op de bowlingbaan. Wie gooit de meeste strikes? 
We houden ook bij het bowlen rekening met de RIVM-maatregelen:
  • Max. 50 personen in totaal en max. 2 volwassenen of 1 huishouden per baan
  • Houd 1,5m afstand. Wij zorgen voor desinfectiemiddel zodat je jouw bowlingbal kunt schoonmaken. Na iedere ronde desinfecteren we de materialen.
  • Bij aankomst vertelt een van onze medewerkers je meer over de hygiënemaatregelen
  • Je houdt bij het bowlen je eigen schoenen aan.
Veel plezier en op naar die strike!

Beregezellig met Bollo
Bollo leest weer verhaaltjes voor en je mag hem weer een high-five geven. Ook kunnen kids weer meeswingen in de Bollo-Disco. Bollo knuffelen kan helaas nog even niet. 
Lasergamen kan buiten én binnen
Lasergamen was in de buitenlucht alweer mogelijk, maar is nu ook binnen weer mogelijk! Vergeet je niet te reserveren?
We houden rekening met de volgende RIVM-maatregelen:
  • Ouder dan 26 jaar? Houd dan 1.5 meter afstand van elkaar
  • De materialen worden vooraf door een van onze medewerkers gedesinfecteerd
  • Totaal 50 deelnemers buiten en/of 10 m2 per gast voor binnen
  • Toeschouwers zijn helaas nog niet toegestaan.
Veel plezier!

De Landal-app wijst je de weg

Heb jij de Landal-app al? Superhandig om te hebben. In de app vind je altijd de laatste informatie. Daarnaast kun je hier reserveren voor een activiteit op het park of voor het ophalen/bezorgen van jouw maaltijd. Selecteer het park waar jij verblijft en je ziet wat er allemaal mogelijk is op het park en in de omgeving met bijbehorende routes.

   

Ontdek Nederland op zijn mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later