In- en uitchecken

Uw aankomst en vertrek bij Landal GreenParks hebben wij op een iets andere manier geregeld in Nederland. We informeren u graag vooraf zodat u soepel kunt inchecken en snel geniet van een fijn verblijf.
Vooraf betalen
Wij verzoeken u uw verblijf vooraf digitaal te betalen, zodat dit bij aankomst niet meer geregeld hoeft te worden. Zo houden we samen het aantal contactmomenten zo klein mogelijk.

Aankomst op het park

Op de parkeerplaats
Bij aankomst op de parkeerplaats van een park vindt u borden met informatie. U wordt door een medewerker welkom geheten en voorzien van de bungalowsleutel en informatiemap. Zo is inchecken bij de receptie niet meer nodig en kunt u meteen genieten van uw verblijf.
Bij de receptie
Bij aankomst bij de receptie houden we 1,5m afstand en geldt een maximum aantal gasten binnen. De recepties zijn waar nodig aangepast voor uw veiligheid en die van onze medewerkers.

Contactloos

Contactloos uitchecken
We hebben gezorgd voor contactloos uitchecken. De sleutel levert u in de daarvoor bestemde brievenbus in. Instructies hiervoor zijn terug te vinden in de informatiemap die u bij aankomst ontvangt.
Vragen tijdens uw verblijf: stel ze per telefoon
Heeft u vragen tijdens uw verblijf? Naar de receptie komen is niet nodig. Deze stelt u eenvoudig via de telefoon, e-mail of per WhatsApp. Instructies hiervoor zijn terug te vinden in de informatiemap die u bij aankomst ontvangt.

Ontdek Nederland op haar mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later