Boodschappen doen? Kom alleen

Op onze Oostenrijkse parken zijn de parkshop en giftshop geopend. Verse broodjes halen, boodschappen doen of souvenirs uitzoeken? Het kan! Wij vragen je om met één persoon per accommodatie tegelijk naar de parkshop te komen. Houd ook tijdens het winkelen afstand van elkaar. Er geldt een FFP2 mondkapjesplicht. We hebben onze shops aangepast om het jou makkelijker te maken. Voor alle parkshops en giftshops geldt: kom alleen, geniet samen.

Winkelen met een mandje
Bij de ingang staat desinfectiemiddel klaar zodat je met schone handen boodschappen kunt doen. Met een gedesinfecteerd winkelmandje doe je jouw boodschappen. Er zijn markeringen en soms ook routes uitgestippeld om het je makkelijk te maken. Ook hebben we gezorgd voor meer ruimte in de parkshops zodat je elkaar kunt passeren. Houd altijd de minimale afstand en draag een mondkapje. En bij de kassa betaalt je met jouw betaalpas.
Verse producten
Al onze verse producten worden door onze medewerkers alleen met handschoenen aangeraakt. De broodjes verpakken we uit hygiënisch oogpunt. Ook zorgen we voor plexiglas panelen zodat de broodjes afgeschermd van de medewerkers en gasten aan jou worden aangeboden.

Bij de ingang

We hanteren een maximum aantal mensen binnen. Wij vragen je om met één persoon per accommodatie tegelijk naar de parkshop te komen. Het kan zijn dat je even staat te wachten voordat je jouw boodschappen kunt doen. Als het regent zorgen we ervoor dat je droog staat.

Ontdek Oostenrijk op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Boek jouw verblijf